Verken de wilde kant van Eswatini

Big Game Parks, de leider in unieke en avontuurlijke nationale parken en reservaten van Eswatini, heeft een aantal spannende aanbiedingen voor zowel oude als nieuwe gasten.

Met het gebrek aan toerisme over de hele wereld in het afgelopen jaar als gevolg van de pandemie en sociale afstand die als het nieuwe normaal zijn geworden, is de mogelijkheid om eropuit te gaan en de natuur te verkennen en te genieten van de bezienswaardigheden van dieren in het wild in een ruime en persoonlijke omgeving nu geworden een topkeuze voor veel toeristen. Big Game Parks verwelkomen gasten in hun parken met een heleboel ‘COVID Specials’, de populaire ‘Intimate Nature Retreats’ en het actievolle ‘Poacher’s Breakfast’-aanbod, perfect voor diegenen die klaar zijn om de hotspots van het land te ontdekken.

COVID Specials zijn een geweldige manier om optimaal te profiteren van de parken, ontdek de big 5, en dat allemaal voor een fractie van de kosten die u normaal zou betalen! Verkrijgbaar bij Mkhaya Game ReserveKaMsholo Bushveld SafarisHlane Royal National Park en Mlilwane Wildlife Sanctuary, met de COVID Specials-deal kun je neushoorns van dichtbij zien, omringd door giraffen of wandelen tussen zebra’s, met een grote selectie van beschikbare accommodatie. Reserveren is essentieel voor de COVID Specials om teleurstelling te voorkomen. De plaatsen zijn beperkt om ervoor te zorgen dat gasten en personeel veilig blijven, een prioriteit voor Big Game Parks.

Lees ook het artikel: Ruby opent zijn eerste hotel in Keulen

Maak je weekend compleet met de aanbieding ‘Poacher’s Breakfast’ in Mlilwane Wildlife Sanctuary, met paardrijden, wandelen, mountainbiken en gamedrives die allemaal te boeken zijn met fantastische kortingen. Deze aanbieding is alleen beschikbaar op zondag en is de hele maand augustus beschikbaar en is geschikt voor families, vrienden en bedrijven. Boekingen zijn essentieel.

Ten slotte zijn de ‘Intimate Nature Retreats’ een populaire keuze geworden voor gasten sinds Big Game Parks het aanbod lanceerde. De aanbieding kan worden geboekt in Hlane Royal National Park, Mlilwane Wildlife Sanctuary of KaMsholo Bushveld Safaris en is inclusief accommodatie, zonsondergangrit, diner, alcoholvrije champagne, bruisend water. Geniet van je nachtrust in de bush en geniet van een ontbijtmand inbegrepen naast 1 uur gratis gamewalk. Boekingen zijn essentieel.

Ga voor meer informatie en prijzen naar onze sectie Speciale aanbiedingen. Als je een van de aanbiedingen wilt boeken, neem dan contact op met het reserveringsteam van het Big Game Park via reservations@biggameparks.org of door te bellen naar +268 2528 3943/4 / +268 2528 3144/193 / +268 7677 6772

Related posts