Nieuwe samenwerking Tiqets en Sagrada Familia

Vanaf 9 augustus is Tiqets een samenwerking aangegaan met Sagrada Familia voor de lancering van ‘Symphonies at Sagrada’, een wedstrijd voor vijf gelukkige winnaars en hun gasten om een ​​exclusief weekend te winnen in de Sagrada Familia tijdens de uitvoering van de Wiener Philharmoniker.

Het meesterwerk van Antoni Gaudí, Sagrada Familia, opent in september de deuren voor een reeks exclusieve ervaringen. Tiqets werkt samen met Sagrada Familia om deze once-in-a-lifetime evenementen te lanceren en bezoekers op een geheel nieuwe manier toegang tot dit wereldwijd vermaarde icoon te bieden.

De vijf hoofdprijswinnaars worden getrakteerd op het weekend van hun leven in Barcelona, ​​inclusief eersteklas plaatsen voor het concert van het Wiener Philharmoniker in de basiliek op zaterdag 18 september, toegang tot de preview show de avond ervoor en, in samenwerking met Barcelona Turisme, een Barcelona Card om het weekend af te maken. Gratis vervoer en accommodatie zijn ook inbegrepen in de hoofdprijs.

Lees ook het artikel: Reizigers boeken volop buitenland voor nazomer

Naast het weekend van het concert, werkt Sagrada Familia ook samen met Tiqets om in september vier privébezoeken te organiseren die 70 winnaars een ongekende ervaring in Gaudi’s meesterwerk geven. Deze bezoeken vinden plaats buiten de openingstijden, met toegang tot ruimtes achter deuren die normaalgesproken voor publiek gesloten blijven om het icoon te leren kennen op een manier die maar aan weinigen is voorbehouden.

De Symphony at Sagrada-wedstrijd begint op 9 augustus en meedoen kan tot en met 25 augustus. Kijk hier https://www.tiqets.com/blog/sagrada-familia-concert/ om de volledige voorwaarden te zien en mee te doen aan de wedstrijd.

Related posts

One Thought to “Nieuwe samenwerking Tiqets en Sagrada Familia”

Comments are closed.