Video avontuurlijk tourisme in Sint Eustatius

Of je hier nu woont of gewoon op bezoek bent, de video’s van Sint Eustatius moet je gezien hebben. Het Bureau van toerisme heeft twee nieuwe videos gemaakt gericht zich op de natuur, duiken en het buitenleven. Laat je inspireren en ga op avontuur, verkenning, geschiedenis en ontdek het welzijn mogelijkheden. Met een rustgevende, rustige oudheidsgevoel dat alleen Sint Eustatius kan bieden. Bewonder een luchtfoto van het slapende eiland vulkaan, de Quill en zijn weelderige gebladerte, omhuld door grijze, piekerige wolken, die een aura van mysterie uitstralen.

Reis meegenomen naar het strand; een bezoek met geschiedenis aan de forten en maak kennis met de inwoners van Sint Eustatius. Duik naar de diepten van de belangrijkste toeristische attractie van het eiland – het Marine Park met zijn betoverende caleidoscoop van kleuren en dartelende, nieuwsgierige inwoners. Marieke van Scubaqua Dive Center zei: “Vooral nu tijdens de pandemie, zijn we blij om te laten zienxde wereld onze mooie bestemming.”

Lees ook het artikel: Midden-Amerika, een explosie aan cultuur

Mensen zijn vaak meer geneigd om naar plaatsen te reizen die ze in een video zien, en het is te hopen dat de het bewustzijn van het eiland als topbestemming zal worden vergroot en dat duiken, natuur en geschiedenis liefhebbers zullen verleid worden om de Gouden Rots te bezoeken. Omdat duiken een van de belangrijkste attracties van Sint Eustatius is, zijn heel dankbaar voor de ondersteuning van het Bureau voor Toerisme van Sint Eustatius voor de productie van deze video,” zei Sarah of Golden Rock-duikcentrum.​

Sint Eustatius heeft zojuist op 2 augustus de grenzen geopend voor alle volledig gevaccineerde reizigers. Niet-gevaccineerd reizigers zijn ook welkom, maar beide groepen moeten zich houden aan de maatregelen van de overheid en de lokale volksgezondheidsafdeling. Met het negatieve effect van de pandemie op het toerisme sector en de algemene economie, is de lokale toeristenmarkt voorzichtig, maar wacht ook met spanning op de moment dat de reisindustrie weer een beetje normaal kan worden. Met de afronding van de nieuwe luchthaven terminal en toren, het eiland is goed op weg om meer reizigers te ontvangen.

Bekijk hier de videos:

Sint-Eustatius 2021-2022 (Voice Over) from Follow Me Production on Vimeo.

Related posts

One Thought to “Video avontuurlijk tourisme in Sint Eustatius”

  1. […] Video avontuurlijk tourisme in Sint Eustatius […]

Comments are closed.