Verwen jezelf met een luxe Spa in de bergen

Hotel Hasenauer 4* Superior is typisch zo’n Oostenrijks sporthotel waar je je meteen thuisvoelt. De gastvrije familie Hasenauer legt je in de watten en geeft de beste insidertips als het gaat om hiken en biken in de regio. Na een intensieve dag sporten geniet je in de luxe Spa van Finse sauna’s en ontspannen massages. Vanaf de Rooftop Relax Area heb je prachtig uitzicht op de bergen.

Ben je toe aan een stevige sportmassage, boek dan een wellness-arrangement met een full massage van 70 minuten en een voetreflexmassage. Of wil je puur ontspannen vraag dan naar een beautytreatment in een van de GW Nature Cosmetic salons. Je kunt ook meedoen aan een van de uitgebreide Yoga of Pilatessessies.

MTB-clinics
Ga je de bergen in maak dan even een afspraak met Fritz Steger, zoon van de hoteleigenaar. Hij is een professionele MTB-gids en geeft ook clinics. Kijk maar eens op zijn website www.glemmguides.at. Hij heeft ook een eigen MTB-verhuur www.rabbitsports.at. Zo fiets je met een uitstekende gids en mountainbike over de mooiste routes. Vanuit het vernieuwde Hotel Hasenauer bereik je snel alle tracks. Je kunt ook veel mooie routes vinden op www.saalbach.com.

Lees ook het artikel: Komend jaar gaan we naar Peru!

Ontspannen in de nieuwe Spa-wellness
Hotel Hasenauer is onlangs volledige verbouwd en uitgebreid met 21 nieuwe kamers, suites en studio’s. Als je het wat rustiger aan wilt doen organiseren ze ook gezamenlijke wandelingen en fietstochten die specifiek op jouw niveau worden afgestemd. Hotel Hasenauer ligt vlakbij de skiliften en het gezellige centrum van Hinterglemm. In zomer en winter biedt het verwarmde buitenzwembad uitzicht op de bergen van Saalbach-Hinterglemm.

Related posts