Start constructie Seven Seas Grandeur

Regent Seven Seas Cruises® is begonnen met de bouw van Seven Seas Grandeur™, waarbij begin deze maand de staalsnijceremonie van het schip heeft plaatsgevonden op de scheepswerf van Fincantieri in Ancona, Italië.

Hoogtepunt Regent geschiedenis
Seven Seas Grandeur zal een hoogtepunt zijn in de rijke geschiedenis van Regent om reizigers unieke ervaringen te bieden met alle denkbare luxe, en wereldwijde, meeslepende verkenningen,” aldus Jason Montague, president en chief executive officer, Regent Seven Seas Cruises®. “We zijn trots dat we opnieuw in handen zijn van de getalenteerde ingenieurs van Fincantieri, die een schip van verfijnd stijl, weergaloze elegantie en adembenemende schoonheid zullen produceren.”

Seven Seas Grandeur, ontworpen door de bekroonde Studio DADO, biedt plaats aan slechts 750 gasten en heeft een bruto-tonnage van 55.500. Daarmee biedt het schip een van de hoogste ruimteverhoudingen en personeel-tot-gastverhoudingen in de branche. Ze is een zusterschip van Seven Seas Explorer®, het meest luxueuze schip ooit gebouwd™ en Seven Seas Splendor®, het schip dat luxe perfectioneert.

Lees ook het artikel: Sani Resort bekroond als unieke ecologische plek

Erfgoed van perfectie
Recente onthullingen van Seven Seas Grandeur, die het erfgoed van perfectie van de luxe cruisemaatschappij zal belichamen, omvatten alle 15 royale en ruime suitecategorieën, met als kroonjuweel de vorstelijke Regent Suite van 413 M², compleet met een eigen spa in de suite. Daarnaast zijn er ontwerpen onthuld van uitstekende specialiteitenrestaurants Prime 7 en Chartreuse, samen met het interessante vernieuwde ontwerp van het grootste specialiteitenrestaurant op zee, Compass Rose, dat een unieke, volledig aangepaste culinaire ervaring biedt met een verscheidenheid aan gastronomische opties die elke avond beschikbaar zijn.


Compass Rose

Montague voegde hieraan toe: “Onlangs hebben wij onze activiteiten hervat met de heropening van ons nieuwste schip, Seven Seas Splendor, en onze ongelooflijke reis gaat verder met deze mijlpaal nu wij beginnen met de bouw van Seven Seas Grandeur. Over twee jaar verwelkomen wij het zesde schip in ’s werelds meest luxueuze vloot, dat onze traditie van perfectie zal illustreren met ongeëvenaarde ruimte, unieke service, uitzonderlijke keuken en verrijkende ervaringen die beginnen op het moment dat u aan boord stapt.”

Seven Seas Grandeur begint haar inaugurele seizoen in november 2023, met 17 ongelooflijke reizen in het Caribisch gebied en de Middellandse Zee, plus twee fascinerende trans-Atlantische overtochten, die alle variëren van 7 tot 16 nachten.

Related posts

One Thought to “Start constructie Seven Seas Grandeur”

Comments are closed.