Light up Macao Drone Gala schittert in december

Laat komende winter de donker maanden achter je en bezoek het nieuwe evenement “Light up Macao Drone Gala”, gelijktijdig met het Macao Light Festival 2021 in december. Op 4, 11, 18, 20 en 25 december zijn er elke avond tien droneshows bij het Nam Van Lake om 19:00 en 21:45. Voor elk van de vijf avonden zijn er droneshows met verschillende thema’s gepland, terwijl dezelfde themashow twee keer per avond zal worden opgevoerd. Bewoners en bezoekers kunnen naar het Nam Van Lake-gebied en Anim’Arte NAM VAN gaan om van de shows te genieten op hun favoriete tijdslots. 300 drones zullen de lucht verlichten tijdens elke show die 10 tot 15 minuten duurt.

Nieuw geïntroduceerde droneshows
Onder de enorme impact van de COVID-19-pandemie hebben Macau en verschillende landen en regio’s reiscontroles en preventieve maatregelen aangenomen. Pyrotechnische teams van over de hele wereld konden daarom niet naar Macau komen voor de vuurwerkwedstrijd. Vorig jaar geannuleerd, is de Macao International Fireworks Display Contest dit jaar weer buiten bereik. MGTO waagt zich daarom aan een gloednieuw project – “Light up Macao Drone Gala”. Vanwege de eerdere pandemische situatie wordt het “Light up Macao Drone Gala” verplaatst naar december. Met de verjaardag van de oprichting van de speciale administratieve regio Macau en Kerstmis in aantocht, worden de droneshows ook opnieuw uitgevonden om overeenkomstige nieuwe thema’s te manifesteren, om dit feestelijke seizoen te vullen met meer sprankelend genot voor bewoners en bezoekers om van te genieten.

Net als vuurwerkshows, is het “Light up Macao Drone Gala” een extravaganza van beeldende kunst dat plaatsvindt op het bladerdak van de nachtelijke hemel. Het orkestreert een symfonie van technologie, geïntegreerd 2D- en 3D-ontwerp, licht- en geluidseffecten, die lijkt op een sterrenbeeld dat de nachtelijke skyline van de stad siert. Het Gala zal een nachtelijke entertainmentervaring oproepen voor de ogen van bewoners en bezoekers, waardoor de integratie in alle sectoren van het “toerisme” wordt verdiept.

Lees ook het artikel: Start constructie Seven Seas Grandeur

Vijf thema’s manifesteren feestelijke, toeristische en culturele tinten
Thema’s als “Drone GalaŸ Macao Light Festival”, “Charm of Macao”, “Embrace your Journey in Macao”, “Macao Lotus in Full Bloom” en “Christmas in Macao”, de shows van het “Light up Macao Drone Gala” zal technologie, geesteswetenschappen en kunst samenvoegen, terwijl Macau’s feestelijke aroma en betoverende stadsbeeld tot uiting komen als een veilige en kwaliteitsbestemming, evenals integratie in verschillende sectoren van toerisme, cultuur, festivals en sport. Bovendien zullen de shows de vriendschap en uitwisseling tussen Macau en andere steden op het vasteland belichamen. De droneshows zullen synchroon worden gechoreografeerd met muziek en gesproken tekst, die worden afgespeeld via luidsprekers die zijn geïnstalleerd op de stoepen aan het meer langs de Avenida Panorâmica do Lago Nam Van, die zich uitstrekken van Anim’Arte NAM VAN tot in de buurt van de grote witte luifel, waardoor het effect en sfeer naar een nieuw niveau voor toeschouwers om te genieten van de shows met zowel visueel als auditief entertainment.

Related posts

One Thought to “Light up Macao Drone Gala schittert in december”

  1. […] Light up Macao Drone Gala schittert in december […]

Comments are closed.