Rustige adults-only weken in Hotel Post, Lermoos

Hotel Post in Lermoos heeft het aantal adults-only weken dit jaar uitgebreid. Mensen vinden het heerlijk om in alle rust te genieten van de weldaad die het hotel te bieden heeft. Zoals de 3000 m² grote Alpin Spa met panoramasauna’s en baden waar je optimaal kunt ontspannen. Je bekroont de dag met een avondje fine dining begeleid met goede wijnen in het door Gault-Millau bekroonde restaurant van het hotel.

Ga je op huwelijksreis of heb je zin om een paar dagen bij te tanken dan is Hotel Post Lermoos de ideale bestemming. Vanuit bijna alle kamers en suites, maar ook vanuit het overdekte zwembad, de verwarmde buitenbaden, de relaxroom met open haard en de stenen sauna heb je een prachtig uitzicht op de Zugspitze. De bijzondere locatie maakt dat het 4-sterren Superior Hotel Post in Lermoos een bestemming is waar je steeds weer naar terugkeert. Liefst ieder jaar weer. Hier heb je echt tijd om weer tot elkaar te komen en de romantiek op te zoeken.

Lees ook het artikel: Stijlvol overwinteren met Seabourn Cruises

Post Gourmet
In het spa- en wellnesscentrum geniet je in elegante alpine stijl van zeven sauna’s, ayurvedische massages, ijsgrot en Kneipp-baden om volledig tot rust te komen. De Tiroler natuur, met het imposante berglandschap als achtergrond, biedt de perfecte setting om te ontspannen. Op culinair vlak verwennen de met twee koksmutsen bekroonde chef-kok Thomas Strasser en zijn keukenteam je met de fijnste Alpenspecialiteiten en lekkerste wijnen.

Op de website van het hotel www.post-lermoos.at vind je snel terug welke weken Adults-Only zijn. Je vindt er ook aantrekkelijke arrangementen waarbij wellness en Post Gourmet inclusief zijn.

Related posts

One Thought to “Rustige adults-only weken in Hotel Post, Lermoos”

  1. […] Rustige adults-only weken in Hotel Post, Lermoos […]

Comments are closed.