Stijlvol overwinteren met Seabourn Cruises

Net op het moment dat de winter eindeloos lijkt, start het schip Seabourn Encore in februari 2022 met cruises naar zuiderse eilanden zoals Madeira, Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife… Terwijl bij ons noorderwind en hagel koning zijn is het daar heerlijk vertoeven. Dit is een mooi alternatief voor wie in de winter normaal naar een hotel gaat op een van de Canarische Eilanden, tijdens deze cruise ontdek je meerdere eilanden met een luxueus varend boetiekhotel.

Seabourn Encore is een van de moderne boetiekschepen van luxerederij Seabourn. In februari en maart maakt het schip vanuit Lissabon een aantal cruises van 10 of 11 dagen, naar verschillende eilanden. De Canarische Eilanden worden beschouwd als een brug tussen vier continenten, en dus als een belangrijk navigatiepunt. Elk van de acht eilanden in de archipel heeft een geheel eigen persoonlijkheid, met de natuur als de belangrijkste attractie. Bestemmingen voor de Seabourn Encore zijn Santa Cruz de La Palma, Puerto de la Estaca, Santa Cruz de Tenerife, San Sebastian de la Gomera, Las Palmas, en Arrecife, plus een bezoek aan Funchal op het bloemeneiland Madeira.  Bij elk eiland zijn er opties voor excursies, of kan je zelf op stap. Het schip ligt lang genoeg in elke haven, om telkens weer goed te kunnen proeven van elke bestemming.

Lees ook het artikel: KLM biedt VTL-vluchten aan naar Singapore

Bereidt je alvast voor op een overdosis verwennerij. Trouwe Seabourn klanten gaan het bevestigen: de manier waarop de bemanning de gasten in de watten legt kent zijn gelijke niet. Ze beheersen het subtiele evenwicht tussen topservice en toch ‘gewoon’ doen. Stijve harken? Niet bij Seabourn. Persoonlijkheid, humor, dat warme thuisgevoel creëren, het zijn toppers. Terwijl het schip zuidwaarts vaart kan je genieten van een vers gemaakte cappuccino in de Seabourn Square, een luxe-ontbijt op het teakhouten dek, een relaxerende massage, een zen-moment in de jacuzzi —met zicht op de oceaan—, een afternoon tea, een gastronomisch diner of iets ‘eenvoudig’, zoals champagne en kaviaar op het balkon van uw suite. Aan boord van Seabourn Encore zijn vijf diverse restaurants en alleen maar suites met terras. Dat Seabourn ultra all-inclusive is maakt alles makkelijker.

Positioneringsreis: Op 2 april zet Seabourn Encore dan koers van Lissabon via Menorca en Malta naar de Griekse Eilanden, een cruise van 15 dagen. Na deze cruise blijft het schip het ganse seizoen in de Oostelijke Middellandse Zee. Cruises kunnen met elkaar gecombineerd worden, voor een extra lange vakantie. Tot de echte lente bij ons terug is.

Related posts

One Thought to “Stijlvol overwinteren met Seabourn Cruises”

Comments are closed.