Peru wint drie prijzen op World Travel Awards

Peru heeft drie belangrijke onderscheidingen gewonnen tijdens de wereldwijde editie van de World Travel Awards (WTA)2021. De awards zijn een belangrijke erkenning voor het Zuid Amerikaanse land die dit jaar werkt aan de verbetering van de kwaliteit van het toerisme en de positionering als de droombestemming om te bezoeken.

Grootste toeristische attractie van de wereld 2021: Machupicchu, Peru
Beste culinaire bestemming van de wereld 2021: Peru
Beste culturele bestemming van de wereld 2021: Peru

De WTA Awards dienen om uitmuntendheid in alle sectoren van de wereldwijde reis- en toerisme-industrie te onderscheiden en te vieren. Daarom is het belangrijk om de grote hoofdrolspelers van dit grote succes in de toeristische en gastronomische sectoren te erkennen en te waarderen. Iedereen die werkt aan het promoten van de Peruaanse cultuur, de schoonheid van haar bestemmingen, de hoge kwaliteit van haar toeristische diensten in verschillende regio’s en de groeiende bekendheid van haar gastronomie.

De promotie van het Zuid-Amerikaanse land gaat door en belangrijke onderscheidingen zoals de World Travel Awards bevestigen dat Peru zijn positie als ideale toeristische bestemming voor reizigers versterkt.

Lees ook het artikel: Madeira, Portugal: de beste eilandbestemming

We zijn trots op de belangrijke onderscheidingen die ons land ontvangt waardoor we een van de belangrijkste toeristische bestemmingen ter wereld zijn. We zullen blijven werken om ervoor te zorgen dat Peru doorgaat met deeen stevig proces van veiligheid en duurzaamheid in elk van de regio’s en toeristische bestemmingen die vandaag bezoekers van over de hele wereld verwelkomen, waar gastronomie en cultureel erfgoed een bron van vreugde en bewondering zijn, “zei Amora Carbajal, CEO van PROMPERU.

Awards
Deze awards volgen enkele maanden nadat de onderscheidingen zijn gewonnen tijdens de WTA in Zuid-Amerika, waar Peru werd beschouwd als de beste leider op het gebied van culinaire bestemmingen in Zuid-Amerika en de beste culturele bestemming. Tevens werd de Machupicchu uitgeroepen tot belangrijkste toeristische attractie in Zuid-Amerika en PROMPERU als het belangrijkste toerismebureau in Zuid-Amerika.

Daarnaast konden we een paar dagen geleden aankondigen dat de World Cruises Awards 2021 Peru hebben erkend als de beste riviercruisebestemming ter wereld en de beste riviercruisebestemming in Latijns-Amerika.

Tot slot werd de website Peru.travel op de World Travel Tech Awards 2021 bekroond als de beste website van een toeristische autoriteit ter wereld. Het was het enige Latijns-Amerikaanse online platform dat tot de 14 finalisten behoorde.

Ga voor meer informatie over de awards naar https://www.worldtravelawards.com

Related posts

One Thought to “Peru wint drie prijzen op World Travel Awards”

Comments are closed.