10 exclusieve villa’s in Las Atalayas de Abama

Een nieuwe fase in de ontwikkeling van Abama Resort verrijst op een van de hoogstgelegen punten, want onlangs is de bouw gestart van de knappe luxevilla’s Las Atalayas de Abama. Het kleinschalige project van het bureau Corona-Amaral Arquitectos bestaat uit slechts tien exclusieve, minimalistische villa’s, elk met een verschillend ontwerp en alle met een werkelijk adembenemend uitzicht over het landschap bezaaid met palmbomen en over de oceaan met het voorliggende eiland La Gomera.

De villa’s van Las Atalayas de Abama liggen genesteld in een rustig deel van het resort en bieden gemakkelijk toegang tot de bekroonde Dave Thomas golfbaan en de vijfsterren voorzieningen van het resort. De vrijstaande woningen zijn in terrasbouw ingeplant op het glooiend landschap, op ruime percelen van 356 tot 445m², wat aangename privacy garandeert voor elk van de villa’s.

Abama’s moderne esthetiek komt helemaal tot zijn recht in deze villa’s Las Atalayas, die zijn ontworpen door Corona-Amaral Arquitectos. Het strak en minimalistisch design zorgt in combinatie met kamerhoge glazen deuren en ramen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht. Verder is elk huis voorzien van een open keuken en woonruimte, drie slaapkamers en evenveel badkamers, privéopslagfaciliteiten, een ondergrondse garage, zwembad en privétuin. Kortom, alles wat een modern gezin kan wensen. Een zacht en neutraal kleurenpalet werkt dit prachtige plaatje tot in de details af.

Lees ook het artikel: Peru wint drie prijzen op World Travel Awards

De unieke locatie nabij de golfterreinen, bekroonde restaurants, het tennis- en padelcentrum, de wellnessactiviteiten en het prachtige Abama strand zijn slechts enkele van de troeven die deze eigendommen te bieden hebben. Elke eigenaar geniet van een eersteklas service en wordt automatisch lid van de Prestige Owners Club. 

En voor wie graag de grenzen buiten het uitgestrekte Abama Resort verkent, biedt het eiland zelf ontelbare mogelijkheden. In Tenerife geniet je van lokale festivals, regionale wijnen, heerlijke delicatessen en authentieke winkels voor ambachtelijk textiel of aardewerk. Het eiland zal ook elke liefhebber van natuur en cultuur bekoren. Naast de Teide, een van de hoogste vulkanen ter wereld, vind je in Tenerife twee locaties uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed: het nationale park Teide en de straten uit de 16e eeuw van San Cristóbal de la Laguna. Tot slot maken adembenemende vergezichten en diepe ravijnen van Tenerife een bestemming die je voorgoed in je hart sluit. 

Met 365 dagen zon per jaar is het Abama resort de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte en sleur van elke dag. Geen wonder dat de locatie zowel bij gezinnen, jonge ondernemers als de doelgroep 50+ bijzonder in de smaak valt. De internationale gemeenschap bestaat uit gelijkgestemde zielen die allemaal genieten van de beste dingen in het leven: van gastronomie tot natuur en van golf en tennis tot een ontspannende wellnessbehandeling. En dat alles in een leefomgeving om helemaal bij weg te dromen!

Related posts

One Thought to “10 exclusieve villa’s in Las Atalayas de Abama”

Comments are closed.