Oceania Cruises onthult nieuwe vaarroutes

Bij Oceania Cruises ervaar je luxe, comfort en klasse als nooit tevoren. De toonaangevende wereldleider op het gebied van culinaire en bestemmingsgerichte cruises komt op de meest bijzondere plekken en overtreft alle verwachtingen op het gebied van service en gastronomie.  De luxe rederij pakt uit met het gloednieuwe Tropics & Exotics programma voor 2024 – 2025, met een ruim aanbod om de meest exotische plaatsen te ontdekken in alle comfort. Het summum is de epische 180-daagse reis rond de wereld, die gepland staat in 2025, in een unieke Oost-West navigatie. Oceania Cruises streeft ernaar om de lat steeds hoger te leggen en opent een nieuwe wereld van luxe met de introductie van het state-of-the-art cruiseschip Vista.

Ultiem genieten

Oceania Cruises beschikt over zes intieme middelgrote schepen van vijfsterrencategorie en biedt uitgebreide faciliteiten en ruime, luxueuze hutten en suites. Dankzij hun kleinere formaat met een capaciteit van 648 tot 1238 passagiers, kunnen de cruiseschepen in kleinere boetiekhavens aanmeren, die onbereikbaar zijn voor de grote schepen. De luxe rederij streeft hierbij naar een langer verblijf ter plaatse om de stad of regio meer intens te kunnen ontdekken. De sfeer aan boord is ontspannen, zonder formele avonden en gasten ervaren een warme en persoonlijke service op het allerhoogste niveau. 

Oceania Cruises is daarnaast ook met stip de rederij voor culinaire liefhebbers met verschillende specialiteitenrestaurants van topniveau, waar gasten gastronomisch in de watten gelegd worden, ongelimiteerd en zonder toeslag.  Ook in 2023 zet de groep verder in op culinaire ontdekkingen en nieuwe smaken die à la minute bereid worden met de beste ingrediënten.

De aangeboden vaarroutes zijn stuk voor stuk pareltjes en verrijkt met een ruime waaier aan unieke bestemmingservaringen ter plaatse. Voor reizigers op zoek naar avontuur zijn er exotische reizen naar buitengewone plekken zoals Bora Bora en Madagaskar, maar er zijn ook gevarieerde routes dichtbij op de Middellandse Zee of naar IJsland en Groenland. Gasten kunnen bij Oceania Cruises bovendien zorgeloos reizen en genieten. Met de ‘fly & cruise’ formule verzorgt de cruiserederij de volledige reis vanaf de luchthaven van Amsterdam of Brussel tot en met het verblijf aan boord. 

Lees ook het artikel: Koninklijke tips voor Caribisch gebied

Droom, plan, ontdek: Tropics & Exotics programma 2024/25

Recent lanceerde Oceania Cruises het gloednieuwe Tropics & Exotics programma voor 2024 – 2025, een veelzijdige collectie van 157 reizen naar exotische oorden. Een rijk aanbod aan bestemmingen en ervaringen staat hierbij centraal. De reisduur varieert van zeven tot tweehonderd dagen en reizigers kunnen bijzondere plaatsen verkennen zoals het Amazonegebied, het Arabische schiereiland of Japan, maar ook een minder bereisde koers varen naar Indonesië en Papoea-Nieuw-Guinea of de kleine atollen van de Stille Zuidzee. Ook in het Caribisch gebied, Mexico en het Panamakanaal kunnen reizigers nieuwe tropische plaatsen ontdekken met bezoeken aan de minder bereisde eilanden van Bonaire, Dominica en Guadeloupe. 

“Deze nieuwe reeks vaarroutes omvat iconische havens en een schat aan mogelijkheden om delen van de wereld te verkennen die vrijwel onaangetast zijn door het toerisme, en met zeven splinternieuwe of vernieuwde schepen zal de reis net zo boeiend zijn als de bestemmingen”,verklaart Howard Sherman, President en CEO van Oceania Cruises.

Magnifieke uitbreiding van de vloot met Vista

Het indrukwekkende nieuwe vijfsterrenschip, met een capaciteit tot 1200 gasten, is ontworpen om de kenmerkende luxe van kleine schepen te combineren met de nieuwste visie op de ultieme reisbeleving. Vista zal voor het eerst uitvaren in mei en biedt uitsluitend hutten en suites met balkon. De inauguratiecruise zal starten in Venetië en neemt gasten mee op een 13-daagse reis langs Italië, Kroatië, Montenegro en vaart vervolgens via de Ionische en Egeïsche Zee naar Griekenland en Turkije. Met twee bemanningsleden voor elke drie gasten,  zet de rederij verder in op een hoogstpersoonlijke service en met twaalf specialiteitenrestaurants wordt de gastronomie en culinaire ervaring aan boord naar een nog hoger niveau gebracht. 

Related posts