Het levensechte Home Alone huis boek je op Airbnb

Tijdens de feestdagen kunnen fans hun kerstdroom laten uitkomen met een overnachting in het originele Home Alone huis. Terwijl de McCallisters weg zijn op hun jaarlijkse reis (iedereen behalve de huis-tarantula), krijgen vier gasten de kans om hun favoriete scènes uit de Kerstklassieker opnieuw te beleven en hun innerlijke achtjarigen een avond lang de vrije loop te laten, zonder onderbreking van vervelende indringers.

Home Sweet Home Alone
Grote broer Buzz McCallister zal de deuren openen van het huis van zijn familie in Chicago als het ultieme kerstcadeau. Na de release van Home Sweet Home Alone, de gloednieuwe kerstfilm die nu te zien is op Disney+, biedt dit Airbnb verblijf een reis door het verleden en een onvergetelijke manier om de feestdagen te vieren.

“Je herinnert je mij misschien niet als bijzonder meegaand”, zegt Buzz, “maar ik ben volwassen geworden en ik zou deze Kerst graag mijn ouderlijk huis – inclusief pizza – met je delen. Probeer alleen mijn tarantula, Axl, ditmaal niet los te laten.”


© Sarah Crowley 

Lees ook het artikel: Elkaar ontmoeten bij zonsondergang op Lanzarote

Het verblijf
Buzz zal op 12 december een overnachting* voor maximaal vier gasten in het McCallister huis verzorgen voor ongeveer € 22,-**.

Tijdens het verblijf genieten gasten van:

  • Een gezellig kersttafereel met twinkelende lichtjes en een perfect getrimde boom.
  • Een overvloed aan valstrikken (maar maak je geen zorgen – jij zult ze plaatsen en hoeft ze niet te ontwijken!).
  • Verrassend branderige aftershave en volop gelegenheid om in de spiegel te schreeuwen.
  • Alle jaren ’90 favorieten, inclusief Chicago’s beste pizza en een diner bij kaarslicht van in de magnetron opgewarmde Kraft Macaroni & Cheese.
  • Een ontmoeting met een levensechte tarantula.
  • Een filmavond met de nieuwste kerstfilm in de reeks, Home Sweet Home Alone.
  • Een LEGO Ideas Home Alone set om mee naar huis te nemen en thuis op te bouwen.


© Sarah Crowley 

Kerststreken
“We zijn nu misschien allemaal ouder en wijzer, maar we zijn nooit te oud voor wat ouderwetse streken tijdens de feestdagen,” aldus Buzz. “Dus breng dit jaar de feestdagen niet home alone door en vier het samen in het huis van mijn ouders.” Kattenkwaad makers kunnen een reservering voor het verblijf aanvragen vanaf dinsdag 7 december 20:00 uur via airbnb.com/homealone. Ook Nederlandse gasten kunnen meedoen.

Wie graag wilt verblijven in het McCallister-huis, dient er rekening mee te houden dat de huisregels, die volledig in overeenstemming zijn met de lokale Covid-19 maatregelen, strikt nageleefd worden. Het personeel ter plaatse zal de van toepassing zijnde lokale, staats- en federale richtlijnen volgen, evenals Airbnb’s Covid-19 veiligheidsmaatregelen, waaronder het dragen van een masker en het toepassen van een sociale afstand wanneer vereist door lokale wetten of richtlijnen. Gasten kunnen ervan uitgaan dat de woning volgens het aangescherpte schoonmaakprotocol in vijf stappen wordt schoongemaakt. Gasten zijn verantwoordelijk voor hun eigen reis van en naar Chicago.

*Het verblijf van één nacht is geen wedstrijd
**Inclusief belastingen en toeslagen

Airbnb houdt de besmettingscijfers en het overheidsbeleid in Chicago nauwlettend in de gaten en zal de boekende gasten een Airbnb-reistegoed van $1.000 USD aanbieden als het noodzakelijk wordt om het verblijf te annuleren

Related posts

2 Thoughts to “Het levensechte Home Alone huis boek je op Airbnb”

  1. […] Het levensechte Home Alone huis boek je op Airbnb […]

  2. […] Wie aan kerst denkt, denkt al snel aan Kevin McCallister die door zijn familie alleen achtergelaten wordt tijdens hun jaarlijkse kerstvakantie. Een echte klassieker! En goed nieuws, want tijdens de feestdagen kunnen fans van de populaire Home Alone filmreeks hun kerstdroom uit laten komen met een overnachting in het originele Home Alone huis, gelegen in Chicago. Hier kunnen gasten hun favoriete scènes herbeleven en krijgen zij een culinair kerstdiner met alle jaren ’90 favorieten, inclusief Chicago’s beste pizza en een diner bij kaarslicht van in de magnetron opgewarmde Kraft Macaroni & Cheese. De Airbnb-Host is niemand minder dan grote broer Buzz, die op 12 december de overnachting verzorgd. Klik hier voor meer info. […]

Comments are closed.