De Game of Thrones™ Studio Ierland gaat open

Warner Bros. Themed Entertainment en Linen Mill Studios kondigden vandaag aan dat de langverwachte officiële Game of Thrones Studio Tour in Ierland op 4 februari 2022 opengaat voor bezoekers. De Game of Thrones Studio Tour vindt plaats in de Linen Mill Studios in het Noord-Ierse Banbridge, de originele opnamelocatie van deze enorm succesvolle HBO-serie. De tour vervoert fans naar het hart van Westeros voor een adembenemende fantasywereld, originele sets, props en kostuums en nog veel meer onderdelen van achter de schermen. Kaartjes en cadeau-ervaringen voor de langverwachte Game of Thrones Studio Tour zijn vanaf vandaag, 1 december 2021, te koop op www.gameofthronesstudiotour.com.

De fonkelnieuwe interactieve ervaring van maar liefst 34.000 vierkante meter biedt fans de mogelijkheid om een gigantisch aanbod aan originele sets, kostuums, props en decorstukken te bekijken om helemaal op te gaan in de Seven Kingdoms. Fans stappen de iconische Great Hall in Winterfell binnen waar Jon Snow werd uitgeroepen tot koning van het noorden. Ze bekijken de imposante Dragonstone-troon van Daenerys Targaryen, duiken in de fantastische props, wapens en visuele effecten van Game of Thrones  en komen meer te weten over al het vakmanschap dat de serie op onze schermen tot leven wekte. De immersieve en zintuiglijke ervaring gebruikt de allernieuwste ontwerpen en technologie om de wereld van Westeros op te roepen en de serie levensecht te verbeelden – van de King’s Landing, Winterfell, Dragonstone, de Wall en alle gebieden daarachter.

Peter van Roden, Senior Vice President van Warner Bros. Themed Entertainment, vertelt: “We verheugen ons enorm op de opening van de allereerste Game of Thrones Studio Tour in de Linen Mill Studios. Het besef dat je op precies dezelfde plek staat als waar enkele van de gedenkwaardigste scènes uit de serie zijn gefilmd, is een heel bijzondere ervaring en we weten zeker dat de fans van Game of Thrones dat ook zo zullen ervaren als ze de enorm gedetailleerde sets, kostuums en props van dichtbij kunnen bekijken.”

Andrew Webb en David Browne, Executive Directors bij Linen Mill Studios, zeggen: “Met groot genoegen bevestigen we dat op 4 februari 2022 de Game of Thrones Studio Tour wordt geopend in Linen Mill Studios en dat de wereldwijde kaartjesverkoop vandaag van start gaat. Deze unieke beleving belooft de totstandkoming van de serie op ongeëvenaarde wijze tot leven te brengen en wij kijken ernaar uit om fans en bezoekers uit alle contreien te verwelkomen wanneer we de deuren van de Studio Tour opengooien en aan een nieuw hoofdstuk beginnen van het Game of Thrones-verhaal hier in Noord-Ierland. De opnamestudio was jaren ontoegankelijk voor publiek, maar nu is de tijd aangebroken voor fans om de Seven Kingdoms binnen te gaan en zelf een reis te maken in de wereld van Westeros in de Linen Mill Studios.

Lees ook het artikel: Bezoek de feestelijke kerstmarkt van World of Wine

Niall Gibbons, Chief Executive of Tourism Ireland, stelt: “We zijn ontzettend blij met de opening van de Game of Thrones Studio Tour in de Linen Mill Studios. Met deze nieuwe attractie hebben de Game of Thrones fans van de serie een extra goede reden om in 2022 en nog vele jaren daarna op vakantie te gaan naar Noord-Ierland. In de laatste tien jaar heeft Noord-Ierland fans uit alle uithoeken van de wereld verwelkomd voor het échte Westeros – het land van prachtige landschappen, kusten en bergen die te zien waren in sommige van de gedenkwaardigste scènes uit de serie. De Game of Thrones Studio Tour is makkelijk bereikbaar vanuit Dublin en Belfast. De tour biedt fans een geweldige kans om achter de schermen te komen en op te gaan in de decors, props en kostuums uit de serie. Het brengt de Seven Kingdoms op sterke wijze tot leven, op exact die plek waar het allemaal begon.”

De veiligheid van bezoekers en medewerkers staat voorop bij de Game of Thrones Studio Tour. Doel is om ervoor te zorgen dat alle gasten veilig kunnen genieten van de Studio Tour Experience met inachtneming van de maatregelen voor afstand houden en hygiëne. Voor meer informatie: www.gameofthronesstudiotour.com

Game of Thrones van HBO werd in 207 landen en regio’s uitgezonden en was goed voor recordbrekende kijkcijfers. Gedurende de acht seizoenen ontwikkelde de serie zich tot een van de grootste en meest legendarische uit de tv-geschiedenis. In april 2021 vierde Game of Thrones zijn ijzeren jubileum omdat het tien jaar geleden was dat de eerste aflevering werd uitgezonden. De fantasyserie blijft toegewijde fans aan zich binden en met een nieuwe serie op komst, House of the Dragon die in 2022 op HBO en HBO Max zal worden uitgezonden, heeft het publiek alweer iets om naar uit te kijken.

GAME OF THRONES en alle gerelateerde personages en onderdelen © & ™ Home Box Office, Inc. (s21)

Video impressie: https://www.youtube.com/watch?v=Qq-ZpOTDQCE

Related posts

One Thought to “De Game of Thrones™ Studio Ierland gaat open”

  1. […] De Game of Thrones™ Studio Ierland gaat open […]

Comments are closed.