Even er tussen uit in eigen land of toch er buiten?

Na weer een paar drukken maanden werken is het tijd om er weer even tussen uit te gaan. De eerste keuze moet gemaakt worden, in eigen land of toch naar het buitenland. Wij nemen je mee naar drie plekken waar je heerlijk van kan genieten!

NIDUM – Grave

Nidum. Dé nieuwe plek voor liefhebbers van lifestyle, wonen en gastronomie. De mooiste merken en meest inspirerende verhalen verzameld onder het monumentale dak van het Arsenaal Grave (onder de rook van Nijmegen). Een geheime hideaway waar je wegdroomt bij je ultieme lifestyle. Waar je je laat inspireren door een ongeëvenaarde mix van de verrassendste leefinnovaties en ultieme klassiekers. Aangeboden door bevlogen professionals. Waar je deze weldaad aan indrukken verwerkt in restaurant Ovum van upcoming talent Sebastiaan Follong (o.a. van De Leest***, winnaar NK Jonge Koks 2020). En waar je de aangeboden concepten in de praktijk kunt ‘beleven’ in een van de zes designkamers van Nidum Boetiekhotel

Nidum Boetiekhotel

Overnachten in een monument wordt werkelijkheid in Nidum Boetiekhotel. Op de bovenverdieping van het Arsenaal worden zes kamers gecreëerd. Iedere kamer krijgt een eigen uitstraling en interieur, doordat zij door zes verschillende interieurprofessionals worden ingericht.

 Adres

 St. Jorisstraat 32, 5361 HC Grave.

Lees ook het artikel: Istanbul zet in op kunst en cultuur

PHANTASIALAND – Brühl

Een plek waar je eigen winterse dromen werkelijkheid worden. Een plek waar je met de hele familie van de ene verbazing in de andere valt en daarbij samen de meest onvergetelijke momenten beleeft. Een plek vol attractiepret, showspektakel en een zee van licht. Welkom in Phantasialand Wintertraum! Vanaf 20 november 2021 tot en met 23 januari 2022 wordt Phantasialand omgetoverd tot een magische winterwereld waar miljoenen fonkelende lichtjes het prachtig gedecoreerde park doen schitteren. Beleef met de hele familie de hartverwarmende wintersfeer van Phantasialand Wintertraum, het beste winter-event van Duitsland. 

Geniet samen van de levendige atmosfeer van de typisch Duitse kerstmarkt en laat je verleiden door de heerlijk geuren van ontelbare winterse specialiteiten. Maak rondjes op de schaatsbaan en geniet daarna gezellig van een heerlijke glühwein bij de warmte van een knisperende vuurkorf. De allerkleinsten kunnen zich uitleven in de verschillende kinderattracties, mama en papa kunnen samen met hun bengels in de vele familieattracties en ook de echte waaghalzen kunnen hun adrenalineniveau naar ongekende hoogtes brengen. 

Adres

Berggeiststraße 31-41, 50321 Brühl, Duitsland.

HOTEL ANGELO ENGEL – Ortisei

Hotel Angelo Engel en 300 dagen zon per jaar. Zeg maar ciao tegen de regendagen in Nederland! Lekker genieten van de zon en in het prachtige Hotel Angelo Engel in Ortisei, Val Gardena. Dat ligt in het mooiste stuk van Italië, namelijk de Dolomieten, Zuid-Tirol. Toe aan wat ontspanning? Met de 4 sterren-oase komt dat helemaal goed. Liggend in een qua natuur en genieten glorieus gebied waar -dankzij de ongeveinsde gastvrijheid én de 300 zonnedagen per jaar -letterlijk en figuurlijk elke dag als een zondag voelt.

Een dorp perfect om in rond te dwalen, nieuwe dingen te ontdekken en om verliefd op te worden. De omgeving van Val Gardena is tot ver in de herfst een paradijs voor de liefhebber van een road trip -bij voorkeur in een cabrio of op de motor -die je langs prachtige steden en dorpen door de oogverblindende pure schoonheid van de Dolomieten leidt. Een gebied dat ideaal is voor toeren, fietsen, wandelen, hiken, bergsporten en golfen.

Adres

Via Petlin, 35, 39046 Ortisei BZ, Italië.

Related posts