Black Friday wordt Fair Friday bij TUI

Black Friday wordt Fair Friday bij TUI. Want juist op een dag van stuntprijzen en waanzinnige kortingen, staat TUI ook even stil bij de toekomst. De toekomst van vakantie. Reizen blijft onverminderd populair, het maakt je wereld groter en verruimt je blik. Maar ook toekomstige generaties moeten kunnen blijven genieten van mooie reizen. We zullen met elkaar iets zuiniger moeten zijn op de wereld en dus ook iets bewuster op vakantie gaan.

Daarom introduceerde TUI afgelopen maart Fair Travel. Dat zijn duurzamere vakanties met oog voor de toekomst. Vakanties waarbij in het bijzonder aandacht wordt besteed aan de omgeving, de lokale bevolking en de energie-impact. Graag zet TUI deze vakanties in het zonnetje op Fair Friday.

Fair Travel vakanties zijn overigens gewone vakanties; het ontbreekt op geen enkel vlak aan comfort, klasse en stijl. Er is alleen wel meer nagedacht over diverse onderdelen van de vakantie en de Fair Travel reizen hebben een scherp oog voor:

  • Steun aan de lokale gemeenschap en economie
  • Het verblijf in één van de 800 hotels in het TUI aanbod met een eco-label
  • Investering in de verduurzaming van mobiliteit.

Lees ook het artike:l Wintersport in Oostenrijk, staycation in voorjaar

Black Friday wordt Fair Friday bij TUI met voordeel voor iederéén
Het is dus logisch dat we juist die reizen met extra korting in de etalage zetten tijdens het bekende Black Friday verkoopweekend in november. En alleen deze reizen. Zo stimuleren we consumenten om te kiezen voor een duurzamere vakantie en wordt korting omgezet in voordeel voor iedereen. Er is keuze uit meer dan 800 hotels of appartementen op diverse bestemmingen. Het zijn hotels waar je zult genieten van je vakantie, maar die ook de lokale bevolking laten meegenieten en die een duurzaamheidslabel verdiend hebben. 

Ana Henriques, Manager Brand & Campaigns: “Wij lanceren Fair Friday omdat wij vinden dat je niet alleen moet praten over wat je wilt bijdragen aan een betere wereld, maar ook iets moet dóen. Zelfs als dat op korte termijn qua verkoop een beetje schuurt; we verkopen tenslotte ook geen vliegreizen meer naar Parijs, alleen nog auto- en treinreizen. Uiteindelijk winnen we er allemaal mee.” 

Structurele investeringen
Een geboekte Fair Travel vakantie bij TUI is inclusief een bijdrage van € 2,- p.p. en TUI verdubbelt dit tot € 4,-. Een kleine bijdrage per reis, maar met héél véél vakantiegangers wordt dat een aanzienlijk bedrag. Daarmee kunnen we serieus en structureel investeren in een duurzame toekomst. Er worden projecten over de hele wereld uitgevoerd, ook nu gedurende de pandemie.

Sinds de lancering afgelopen maart, hebben al ruim 100.000 Nederlanders een Fair Travel reis geboekt. Dit levert een groot bedrag op en het grootste gedeelte komt op dit moment ten goede aan TUI Care Foundation projecten, die bijdragen aan lokale gemeenschappen op de vakantiebestemmingen. 

Boek dit jaar een scherp geprijsde vakantie met voordeel voor jou als reiziger én voor de lokale bevolking en de bestemming waar je heen reist! Wil je meer weten over Fair Travel vakanties? Kijk dan op onze website: https://www.tui.nl/fair-travel/

Related posts

One Thought to “Black Friday wordt Fair Friday bij TUI”

  1. […] Black Friday wordt Fair Friday bij TUI […]

Comments are closed.