3 tip voor de ideale Girl’s Trip naar de Seychellen!

Girl's Trip Seychellen

Dagelijkse verantwoordelijkheden zijn niet alleen stressvol, maar ook uitputtend en isolerend, daarom zijn uitjes zo belangrijk. Inga, Sheila, Ifat en Ela namen een pauze van hun stressvolle leven, stapten op een vliegtuig naar de Seychellen om, ver van de hectische drukte, te ervaren wat hun beste Girl’s Trip ooit had kunnen zijn!

Verkennen

Het kwartet concentreerde hun avontuur rond het concept van eilandhoppen, met de nadruk op de eilanden Mahé, Praslin en St. Anne. Ze beleefden met veel opwinding een rondleiding op het hoofdeiland Mahé, waarbij ze beroemde historische en culturele bezienswaardigheden rond de kleine hoofdstad Victoria verkenden en foto’s maakten. Ze genoten het meest van het spectaculaire uitzicht vanuit de Mission Lodge, vereeuwigd in de schilderijen van Marianne North van de Britse botanicus, met uitzicht op het zuiden over Mahé, en verkenden met belangstelling het UNESCO-werelderfgoed van de Seychellen op Praslin, de ongelooflijke Vallée de Mai, de thuisbasis van de ongelooflijke kokos- de-mer nut, en koesteren in de tropische zon op poederzachte stranden rond de eilanden.

Onze tip: de archipel van de Seychellen bestaat uit 115 eilanden, elk met hun eigen prachtige, unieke kenmerken, en je wilt er niet één missen terwijl je rond de eilanden dwaalt in een huurauto of in een minibus met een gids jou en je vriendinnen de must see plekken laten zien Eilandhoppen is een absolute must, zowel per vliegtuig als per boot; plan uw reis via een erkende lokale operator voor een speciale tour.

Ook raden we aan als ideaal uitstapje tijdens de Girl’s Trip, de aantrekkelijke stranden van de Seychellen die regelmatig bovenaan de lijst van ’s werelds meest perfecte’ staan. Onder andere stranden als Anse Lazio op Praslin Island of zelfs La Digue’s Anse Source D’Argent, waarvan u gegarandeerd foto’s zult maken je familie en vrienden groen van jaloezie. Voor natuurliefhebbers en wat beweging raden we de prachtige paden rond de eilanden aan; de meeste staan ​​open voor uitstekende vergezichten – en de erkende gidsen zijn goed thuis in de lokale overlevering. Een boottocht naar het St. Anne Marine Park om de verbazingwekkende mariene soorten te bewonderen is een must; maak een uitstapje naar eilandreservaten zoals Curieuse of Cousin voor een onderdompeling in succesvolle natuurbeschermingspraktijken. Voor een onvergetelijke ervaring boekt u een langer verblijf op Bird Island, waar de enige menigte die u zult meemaken de roetsternen zijn die tussen mei en oktober komen nestelen en nestelen, en miljoenen van hen kunnen zich niet vergissen.

Verwen jezelf

De dames maakten optimaal gebruik van hun escapade om hun batterijen op te laden en concentreerden zich op een reis van verjonging terwijl ze op de Seychellen waren; ontspannen aan de kust en bij het zwembad was absoluut het beste deel van hun meidentijd.

Onze tip: de Seychellen hebben een overvloed aan exotische kuuroorden; neem de tijd om degene te kiezen die het beste bij je past! Het belangrijkste deel van de tijd van een meisje op vakantie is tenslotte verwennerij, niets beter dan een dag in de spa met je favoriete mensen. Gescrubd worden met enkele exotische, lokaal geproduceerde producten, gemasseerd met natuurlijke essences zoals citronella, kokosnoot of zelfs vanille zal zeker de vermoeidheid en spanningen van een niet aflatende moderne levensstijl benadrukken. Neem even de tijd met je meisjes om op een transformatieve reis te gaan en een totale herijking van geest, lichaam en ziel.

Proef de creoolse smaken

Maak de ideale Girl’s Trip op de Seychellen helemaal af met een sensationele culinaire reis, waarbij je smaakpapillen geprikkeld worden met de buitengewone smaken van de Creoolse keuken. De Creoolse keuken van de Seychellen staat bekend om zijn perfecte mix van kruiden en specerijen.

Onze tip: waarschijnlijk een van de hoogtepunten van uw reis, de Creoolse keuken is echt een smeltkroes van culturen die voortkomen uit een mix van Europese gerechten met invloeden van immigranten uit India en China. Hier kunt u genieten van de meest pittige curry’s, verrukkelijke gegrilde vis vers uit de oceaan en gratins gemaakt met vers gevangen zeevruchten. Afgezien van lekker eten, moet je lokale afhaalrestaurants bezoeken waar de Seychellen naartoe gaan, zodat ook jij kunt genieten van fijne, traditionele gerechten tegen aantrekkelijke prijzen, en lokale bars en hutten aan het strand voor de beste cocktails van je leven.

Lees ook ons artikel: Vaker vakantie in eigen land

Related posts