Holiday Inn opent fors hotel nabij Dublin airport

IHG Hotels & Resorts opent woensdag het kersverse Holiday Inn Dublin Airport. Het hotel telt 421 kamers in de nieuwe huisstijl van de hotelketen: het zogeheten Central Living. Die stijl combineert de mogelijkheid om in de kamer zowel te relaxen als te werken. De kamers zijn voorzien van een ‘slaapbank’, zodat er in iedere gewenste houding TV kan worden gekeken, gasten kunnen worden ontvangen of kan worden gelounged.

Daarnaast zijn er werkhoeken met een bureau en een aantal connectiepunten, en uiteraard gratis WiFi. Alle kamers zijn geluiddicht, en voorzien van airconditioning, hebben een smart-TV plus de mogelijkheid om thee en koffie te zetten. Er is een restaurant met een ‘internationaal menu bereid met lokale producten’, een vestiging van Starbucks en een 24 uur per dag geopende snackbar.

Lees ook het artikel: Nieuwe samenwerking Tiqets en Sagrada Familia

De zogenaamde ‘Open Lobby’ combineert de receptie, het restaurant, de bar, lounge en het ‘business centre’ in een open, coherente ruimte die helder en hedendaags aanvoelt, en waar de gast alles kan doen wat hij wenst, behalve slapen, zo belooft de hotelketen.

Holiday Inn Dublin Airport ligt op tien minuten rijden van de twee terminals van Dublin Airport waar een gratis busje heen pendelt, en op een kwartier rijden van het centrum van Dublin.

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts

One Thought to “Holiday Inn opent fors hotel nabij Dublin airport”

  1. […] Holiday Inn opent fors hotel nabij Dublin airport […]

Comments are closed.