Verantwoord smeren op vakantie met TUI en Naïf

Zomervakantie; voor veel mensen staat dat gelijk aan zon, zee en strand. Op je strandbedje genieten van de zon en daarna een frisse duik nemen in de zee. Vakantie in optima forma! Maar het heeft ook een keerzijde. Jaarlijks verdwijnt er namelijk zo’n 14.000 ton aan zonnebrandcrème in zee tijdens het zwemmen. Vaak met schadelijke ingrediënten in de UV filters die verantwoordelijk zijn voor het zogeheten ‘coral bleaching’, het verbleken van de koralen. Om meer bewustwording onder de vakantiegangers te creëren rondom verantwoord smeren en oceaanvriendelijke zonnebrandcrème start reisorganisatie TUI een samenwerking met verzorgingsmerk Naïf.

Naïf expert in TUI Expercience Store Utrecht 
Vrijdag 17 juni start de gezamenlijke campagne in de TUI Experience Store in Utrecht (Hollandse Toren 95). Van 10.00 tot 18.00 uur is er een expert van Naïf aanwezig om meer te vertellen over de oceaanvriendelijke zonbescherming van Naïf die gemaakt is met natuurlijke UV filters en vrij is van microplastics. Check in bij de Naïf incheckbalie in de winkel en je ontvangt alle informatie over de Naïf producten en een gratis sample. Inchecken voor meer info en een proefmonster kan overigens tot en met vrijdag 24 juni. 

Lees ook het artikel: Weekendje weg met vrienden

TUI & Naïf Travelpakketten
Om zoveel mogelijk vakantiegangers kennis te laten maken met de producten van Naïf en het gebruik ervan te stimuleren heeft Naïf speciaal voor deze samenwerking twee mooie kortingspakketten samengesteld. Voor meer informatie en het bestellen van de pakketten kijk je op https://www.tui.nl/naif/

Related posts

One Thought to “Verantwoord smeren op vakantie met TUI en Naïf”

  1. […] Lees ook het artikel: Verantwoord smeren op vakantie met TUI en Naïf […]

Comments are closed.