KLM biedt VTL-vluchten aan naar Singapore

In navolging van Singapore Airlines biedt ook KLM straks zogeheten VTL-vluchten (Vaccinated Travel Lane) aan tussen Amsterdam Schiphol en Singapore. Die zijn bedoeld voor volledig gevaccineerde reizigers, die bij aankomst in Singapore niet meer in quarantaine hoeven.

De Singaporese overheid staat reizigers uit diverse landen, waaronder Nederland, toe om vanaf 18 oktober via een zogeheten Vaccinated Travel Lane-vlucht het land binnen te komen. Wie volledig gevaccineerd is hoeft niet in quarantaine, maar wel is een negatieve PCR-testuitslag nodig.

Lees ook het artikel: Singapore open voor gevaccineerde reizigers

Singapore Airlines gaat op 19 oktober van start met VTL-diensten vanaf Amsterdam, Barcelona, Kopenhagen, Londen, Los Angeles, Milaan, New York, Parijs en Rome. Op dit moment onderhoudt Singapore Airlines al VTL-vluchten naar Bandar Seri Begawan, Frankfurt en München.

Op dit moment vliegt KLM dagelijks naar Singapore met vracht en passagiers die om essentiële redenen in Singapore moeten zijn. Vanaf 1 november vinden er op maandag en zaterdag speciale KLM VTL-vluchten plaats.

Reizigers die gebruikmaken van de Vaccinated Travel Lane moeten niet alleen volledig gevaccineerd zijn, maar ook hun reisgeschiedenis in de veertien dagen voorafgaand aan de vlucht kunnen aantonen. Daarbij is het even opletten wat wel en wat niet is toegestaan.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

Related posts

One Thought to “KLM biedt VTL-vluchten aan naar Singapore”

Comments are closed.