Sandals Dunn’s River Resort geopend

Op 24 mei jl. is het nieuwe Sandals Dunn’s River Resort geopend als het 17e in de bekroonde Sandals Resorts-portfolio. Op een locatie die destijds werd geselecteerd door de legendarische hotelier en Sandals Resorts International oprichter wijlen Gordon ‘Butch’ Stewart. 

Het luxe 260 kamers tellende all-inclusive resort ligt aan een prachtig wit zandstrand aan Jamaica’s noordkust, met nieuwe culinaire concepten en luxe suiteontwerpen. “Ocho Rios is het decor geweest van een aantal cruciale momenten voor mijn familie. Zoals aan dit strand, waar mijn vader opgroeide en zijn wellicht ondenkbare droom veranderde in een van ’s werelds meest bekende hotelmerken,” aldus Adam Stewart, Executive Chairman van Sandals Resorts International (SRI). “Vandaag vieren we innovatie en een nieuw tijdperk voor Sandals Resorts in ons thuisland Jamaica. Ik kan geen betere manier bedenken om zijn nalatenschap te eren en de toekomst van ons merk te erkennen met de komst van onze allereerste gasten in Sandals Dunn’s River. Welkom thuis.”

Jamaicaanse roots
Sandals Dunn’s River is in elk opzicht doordrenkt van zijn Jamaicaanse oorsprong. Haar ontwerpen omarmen de essentie van de rivieren, weelderige bossen en majestueuze banyanbomen op het Caribische eiland. De bron van het water dat door Sandals Dunn’s River stroomt is het natuurreservaat Dunn’s River Falls. Van de watervallen in de resortlobby tot die van de Red Lane Spa. Gasten van Sandals Dunn’s River zullen ook de introductie ervaren van allereerste en kenmerkende parfum van het luxe resortmerk. Ontworpen om de romantiek van het Caribisch gebied op te roepen en met een knipoog naar de flora en fauna rondom het resort kenmerkt de geur zich door tonen van sandelhout met op de achtergrond muskus, die de gasten tegemoet komen bij aankomst in de openluchtlobby.

Lees ook het artikel: Ontdek een echte luxe familievakantie

Natuurlijk chique in een nieuw tijdperk
Sandals “Firsts” in het resort zijn onder meer Tufa Terrace SkyPool Butler Suites, een primeur in Jamaica met infinity pool, voorzien van balkonranden met glazen panelen en uitzicht op de Caribische Zee. De Coyaba Sky Swim-Up Rondoval Butler Suites With Private Pool zijn volledig nieuw ontworpen, voorzien van eigen rooftop om te luieren in de zon of onder de sterrenhemel. De luxe Mammee Bay Beachfront Butler Suites beschikken over uitgestrekte balkons met uitzicht op zee en voor een geweldige zonsondergang. Het resort biedt in totaal keuze uit maar liefst 14 kamercategorieën.
Het nieuwe tijdperk en de verbondenheid met Jamaica wordt weerspiegeld in BLÜM, een van de 12 nieuwe culinaire concepten in het resort. Als ode aan de majestueuze Blue Mountains van het eiland, ondergaan gasten hier een unieke koffie-ervaring, met een 25-kops cold drip koffiemachine, nitro cold brew-koffie van de tap en uitmuntende Modbar filterkoffiemachines. Met verrukkelijke gebakjes en lekkernijen ter completering.

Rum en restaurants naar keuze
Met de grootste rumselectie van Jamaica en van alle Sandals Resorts, herleven de rumcultuur en vele daaraan verbonden verhalen en legendes in Dunn’s Rum Club. De chique Lapidus Lounge is een eerbetoon aan Morris Lapidus, de beroemde architect die het eerste resort op deze locatie – het Arawak Hotel – ontwierp. Jerk Shack serveert de authentieke en smakelijke Jamaicaanse Jerk-snack. Smul van gefrituurde suikermaïscakes met gekruid vlees en met kruiden en pepers op smaak gemaakte vis. Gasten kunnen ook genieten van nieuwe culinaire hoogstandjes, zoals Hamani, een izakaya-geïnspireerd sushi-restaurant; Edessa, waar de Caribische en de Egeïsche zee elkaar ontmoeten; de smaak van Frankrijk in L’Amande; een Aziatisch fusionmenu bij Banyu; Midden- en Zuid-Amerikaanse smaken bij Zuka; Italiaans bij Cascata of gegrilde lekkernijen van het eiland in Galene.

Ontdek de ziel van Ocho Rios
Laat je onderdompelen in de weelde van Ocho Rios. Zoals afslaan, met gratis greenfee, op de nabijgelegen en onlangs gerenoveerde Sandals Upton Estate Golf & Country Club. Of de schoonheid onder water ervaren met begeleiding door erkende PADI-partners. Deze Ocho Rios ervaringen zijn voor Sandals-gasten inbegrepen in het Luxury Included aanbod. Gasten kunnen ook een vaartocht over de Martha Brae-rivier op een 30-voets ambachtelijk vervaardigd bamboevlot of een eilandexcursie boeken.  

Meer informatie op de website van Sandals Resorts.

Related posts

One Thought to “Sandals Dunn’s River Resort geopend”

Comments are closed.