Out-of-the-box ervaring in Estland? Doe ideeën op!

Estland

Voor bezoekers die iets echt out-of-the-box willen ervaren dat ze nergens anders zullen zien, stelt Estland niet teleur. Er zijn altijd de goede oude begeleide excursies in de oude binnenstad van Tallinn, maar iedereen die op zoek is naar een ander soort avontuur kan unieke hoeken van de Estse cultuur ervaren, of minder mainstream activiteiten, onder begeleiding of op eigen gelegenheid.

Iedereen met een oog voor buitengewone kunst zal de street art-tour in Tallinn (of in de universiteitsstad Tartu) waarderen. Als je langskomt, zullen bezoekers niet alleen springende kunst zien, maar ook de creatieve vibes van Telliskivi Creative City ervaren.

Tallin Street Art Tour. Foto: Walks in Europe

De hoofdstad biedt ook meer aan de unieke mix. Kruip achter de geheimen van het Dominicanenklooster in de oude binnenstad van Tallinn of volg in plaats daarvan een cocktailroute, in plaats daarvan, met de tips voor de beste speakeasies in de stad, samengesteld door een blogger-professional.

Dominica Monastery. Foto: NordicExperience

Lees ook het artikel: Grenzen Malawi heropend

Reizigers die geen genoegen nemen met de gewone stadstour, maar liever genieten van de meer verborgen hoekjes, kunnen meedoen aan het fietsavontuur rond Noord-Tallinn: van Patarei Prison tot industriële kant in Kopli, zeker een alternatief!

Voor iets dat je nergens anders kunt zien, is er de Tour of the Old Believers op het eiland Piirissaar aan het Peipsi-meer: ​​om getuige te zijn van een heel andere levensstijl en het koesteren van oude tradities. Bezoek eens Mohni Island (een van de 2222 in Estland!) om een ​​stukje van de minder bekende geschiedenis van Estland te ontdekken door een voormalige veilige haven voor piraten te bezoeken.

Old Believers in Piirissaar. Foto: Eesti Saarte Turism OÜ

Reis je met kinderen? Klik dan op de link voor leuke kindvriendelijke activiteiten in Estland

Related posts

One Thought to “Out-of-the-box ervaring in Estland? Doe ideeën op!”

  1. […] Out-of-the-box ervaring in Estland? Doe ideeën op! […]

Comments are closed.