Op de fiets door Estland

Op de fiets reizen in Estland kan heel plezierig zijn: er zijn verschillende geheime wegen te midden van de bossen en dorpen, ver weg van de grote snelwegen die door pittoreske plaatsen lopen. Omdat de afstanden in Estland niet lang zijn, hoef je de nachten niet in een tent door te brengen – je zult onderweg waarschijnlijk accomodaties tegenkomen.

Een van onze meest verbazingwekkende routes naast andere lange routes is een pad langs de kust EuroVelo 10. De 981 kilometer lange fiets route komt uit Letland in het zuiden en loopt door de badplaats Pärnu, de grootste eilanden, de hoofdstad Tallinn en Lahemaa, de oudste nationaal park in Estland, en eindigt bij de Russische grens. Je kunt ook met de fiets reizen over het 375 kilometer lange wandelpad van Oandu-Ikla en het 628 kilometer lange wandelpad Peraküla-Aegviidu-Ähijärve dat er loodrecht op staat. Je kunt ook kortere afstanden afleggen of gewoon een paar secties in het weekend doen.

Lees ook het artikel: Engeland wil gevaccineerde toeristen toelaten

Maar dit zijn niet de enige fietspaden in Estland. We hebben er een groot aantal – je kunt ook uw plannen maken op basis van de locatie van onze prachtige campings, zodat je een pauze kunt nemen voor een lekkere barbecue en je vermoeide benen kunt laten rusten. Als je een beetje naar beneden scrolt, vind je per categorie een scala aan wandelroutes, zowel voor een fietstocht, te huur of om alleen te reizen.

Related posts

One Thought to “Op de fiets door Estland”

Comments are closed.