Ontdek een echte luxe familievakantie

Het luxueuze vijfsterrenresort Nana Princess in Kreta is niet alleen een topresort voor wie er even met z’n tweetjes tussenuit wil. Ook kinderen zijn 100% welkom en krijgen speciale aandacht zodat ook zij een droomverblijf als prins of prinses genieten. Jong en oud ervaren bij Nana Princess the good life, als ware royals, dankzij de schitterende suites met privézwembaden, de culinaire verwennerij, het royale sportaanbod en de hoogst persoonlijke service. Het paradijselijke resort maakt al z’n sterren een voor een waar voor een luxe familievakantie.

Privézwembaden en exclusieve villa’s

De 102 elegante luxe suites van Nana Princess bevinden zich in gebouwen van slechts één verdieping hoog en met groen beklede platte daken, die perfect opgaan in de natuurlijke omgeving. Alle terrassen genieten hierdoor een adembenemend uitzicht over de baai, dat door geen enkel obstakel verstoord wordt. De jongste gasten kunnen hun hart helemaal ophalen in het verwarmde privézwembad van hun suite. Het vijfsterrenresort biedt daarnaast ook verschillende exclusieve villatypes die een droom zijn voor de ganse familie.

Exquise gastronomie

Topklasse wordt doorheen het ganse resort moeiteloos gecombineerd met een ongedwongen sfeer. Aan de Breeze Pool Bar kunnen jong en oud genieten van verfrissende en innovatieve creaties van in het water. Maar ook iets eten vlak aan zee is altijd een waar genot. Op het sfeervolle overdekte terras van Eternal Blue wordt sushi of vers gevangen vis geserveerd in een idyllisch kader onder het zachte ruisen van de golven. Kinderen genieten hierbij, zoals in elk restaurant van het resort, van speciaal voor hen samengestelde menu’s. 

Lees ook het artikel: Eilandhoppen door het Caribisch gebied

Zwem- en sportparadijs

Wie dat wenst, kan ook gebruik maken van de state-of-the-art kinderclub en het vorig jaar geopende waterpark van het ernaast gelegen hotel Nana Golden Beach, dat tot dezelfde groep behoort. Zeven spectaculaire glijbanen, goed voor meer dan vijfhonderd meter waterpret, verspreid over negen banen, zorgen voor een niet te missen ervaring. Ook voor de allerkleinsten is er een speciaal gedeelte met attracties op hun maat.

Daarnaast zijn er zoveel activiteiten en plaatsen om te ontdekken. Van de hypermoderne Nana Tennis Club tot een workout in de Royal Fitness Club, van duiklessen voor het ganse gezin tot de mogelijkheid om een motor- of zeiljacht te charteren of een balletje slaan op de vlakbij gelegen Crete Golf Club. Nana Princess weet steeds alle verwachtingen te overtreffen met een royaal sportaanbod.  

Vijfsterren service aan het strand

Van zonsopgang tot zonsondergang ervaren gasten Griekse gastvrijheid op z’n best. Ook aan het privéstrand van het vijfsterrenresort wordt het ganse gezin in de watten gelegd. Met hun voeten in het zand kunnen ze van op hun comfortabele ligbed volop genieten van de zon, de zee en de authentieke eilandvibe. De Sea and Sand Beach Bar maakt de ervaring compleet met verse vruchtensappen en originele cocktails. Wie in een villa verblijft, geniet bovendien van een eigen strandprieel aan de rand van de waterlijn en een persoonlijke VIP service.

Reeds twee jaar op een rij werd Nana Princess bekroond tot het beste hotel van Kreta en het luxe resort streeft ernaar om ook deze zomer de beste keuze te zijn voor een ultieme droomvakantie.

Related posts

One Thought to “Ontdek een echte luxe familievakantie”

Comments are closed.