Nieuw boetiekhotel in Ljubljana

Boetiekhotel in Ljubljana

Slovenië is een hotel rijker namelijk het Hotel Heritage. Dit nieuwe boetiekhotel in Ljubljana is gelegen in een gebouw met een geschiedenis van meer dan 400 jaar. Het Renaissance pand en de luxe van moderne architectuur zal zeker authentiek toevoegen aan je verblijf in de Sloveense hoofdstad. 

Het hotel is gelegen in een monumentaal beschermd deel van de oude stadskern, op slechts een steenworp afstand van de Shoemaker’s Bridge. Vanuit het hotel is het makkelijk om verschillende belangrijke bezienswaardigheden, restaurants en bars te bezoeken. Tegelijkertijd kun je geniet van de vredige stilte omringd door eeuwenoude stenen muren in de rustige beschutting van de kortste straat van de stad.

Lees ook het artikel: Baanbrekende Norwegian Prima te water gelaten

Het authentieke boetiekhotel in Ljubljana heeft 20 ruime en mooi ingerichte kamers die de elegantie van een 16e-eeuws Renaissance herenhuis combineren met een modern design en hoogwaardige natuurlijke materialen. Elke kamer vertelt zijn eigen verhaal. Luister naar de serene stilte van vervlogen tijden en voel de eeuwenlange verhalen verborgen in de kamers van Hotel Heritage, terwijl je het comfort en de perfectie van een modern boetiekhotel ervaart.

Naast een prachtige accommodatie bied het hotel ook verschillende excursies aan, zoals onder andere een boottocht over de Ljubljanica rivier. Maak een culinaire tocht door de stad en ontdek de verschillende smaken. Of voor de avontuurlijke reizigers, een full-day trip langs de wereldberoemde Sloveense parels.

Voor meer informatie over het hotel of om een kamer te boeken, zie https://hotelheritage.si/en

Related posts

One Thought to “Nieuw boetiekhotel in Ljubljana”

Comments are closed.