Londen weer populaire bestemming voor kerst

Londen is sinds kort weer een populaire bestemming voor de kerst (vakantie). Voor deze periode zijn de afgelopen twee maanden de meeste tickets geboekt naar Londen. Dit blijkt uit data van Vliegtickets.nl. 

Niet alleen Londen is een populaire reisbestemming voor kerst, maar ook Dublin is erg in trek. Deze stad staat op de derde plek voor de meest geboekte reisbestemmingen tijdens de kerstvakantie. Barcelona staat op plaats twee.

Top vijf meest geboekte bestemmingen

1. Londen
2. Barcelona
3. Dublin
4. Malaga
5. Wenen

Boekingen in de lift
De boekingen voor vliegtickets zitten weer in de lift. De voorbije twee maanden zijn er meer vliegtickets geboekt voor de kerstvakantie in vergelijking met dezelfde maanden in 2019. 

Lees ook het artikel: Vancouver Island beste reisbestemming 2022

Verschuiving
Sander van Veen, Marketing Manager van Vliegtickets.nl: “Voorheen waren de Spaanse steden het meest in trek tijdens de kerstvakantie, maar je ziet nu een verschuiving van het Mediterrane gebied naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Deze verschuiving is hoogstwaarschijnlijk te verklaren door het feit dat het Verenigd Koninkrijk lange tijd op slot heeft gezeten vanwege verschillende reisbeperkingen en nu weer open is. Daarnaast zijn de ticketprijzen naar Londen in december over het algemeen voordeliger in vergelijking met bijvoorbeeld Barcelona.” 

Related posts