Hardlopers opgelet: twee marathons op Malta!

Met een azuurblauwe zee, steile kliffen en prachtige historische steden is Malta de bestemming bij uitstek voor hardlopers en dus ook voor marathons. Waar je ook loopt, je hebt altijd een schitterend uitzicht. In 2022 staan er twee fantastische marathons gepland op Malta. Meld je aan en doe mee of moedig andere hardlopers aan.

Malta Marathon – 6 maart 2022
Op zondag 6 maart 2022 is het weer tijd voor de jaarlijkse Malta Marathon. Met het lentezonnetje op je gezicht loop je een hele of halve marathon. De route begint in Mdina en eindigt in Sliema. Onderweg ren je dwars door historische gebieden en heb je de mooiste vergezichten. Neem je liever de tijd om al het moois om je heen in je op te nemen? Ga dan voor de Walkathon. Je volgt dezelfde route als de halve marathon, maar dan in wandeltempo. Meedoen? Schrijf je voor 15 januari hier in.

Lees ook het artikel: Sani Resort opnieuw ’s werelds beste familiehotel

Le Valette Marathon – 24 april 2022
Op zondag 24 april 2022 vindt er nóg een marathon plaats: de La Valette Marathon. Je kunt kiezen voor een hele marathon, een halve marathon of een walkathon. De route is prachtig: je loopt langs de kustlijn van Sliema, de imposante vestingwerken van Valletta en de historische Three Cities. Ga jij voor een uitdaging in 2022? Schrijf je dan hier in. Voor meer informatie kunt u naar: visitmalta.com

Related posts

One Thought to “Hardlopers opgelet: twee marathons op Malta!”

Comments are closed.