HAL verwelkomt Europeanen terug aan boord

Nu de sky de limit is voor Europeanen, is de zee en de HAL Cruises dat ook. Doordat de Verenigde Staten vanaf 8 november 2021 hun grenzen terug openstellen voor niet-Amerikaanse burgers, kan Holland America Line daardoor sinds maanden eindelijk terug gasten aan boord verwelkomen op haar cruises in het Caraïbisch gebied. En nu dit weer kan, doet Holland America Line dat meteen met een uitzonderlijk aanbod dat niet alleen de prijs van de cruise zelf omvat, maar ook de retourvlucht, een pre-cruise hotelovernachting en luchthaventransfers.

Europeanen die naar tropische warme oorden op vakantie willen, kunnen koers zetten naar de witte zandstranden, zwoele briesjes en azuurblauwe luchten van het Caraïbisch gebied voor een uitzonderlijke Fly&Cruise prijs vanaf slechts €1.199 p.p. voor een achtdaagse cruise, inclusief een hotelovernachting voorafgaand aan de cruise. Geldig op cruises die nu vertrekken vanaf 19 december 2021 tot en met 10 april 2022. Reizigers op zoek naar zon kunnen inschepen op het schip Rotterdam, Holland America Line’s nieuwste vlaggenschip, Eurodam, Nieuw Amsterdam en Nieuw Statendam. 

“We zijn enthousiast om Europese gasten weer te mogen verwelkomen aan boord van onze schepen in Noord-Amerika, en er is geen betere bestemming tijdens de koude wintermaanden dan de zonnige eilanden van het Caribisch gebied,” aldus Nico Bleichrodt, Holland America Line’s Vice President International Sales. “Het aanbieden van een verleidelijk pakket dat de cruiseprijs, een retourvlucht, een pre-cruise hotelovernachting en luchthaventransfers omvat, maakt het voor meer Europeanen mogelijk om die cruise te maken waar ze al zo lang van dromen.”

Lees ook het artikel: Vandaag vervalt inreisverbod Verenigde Staten

Half Moon Cay: Beste privé-eiland en hoogst gewaardeerde Caraïbische haven

Elke Caraïbische cruise omvat een bezoek aan Half Moon Cay, Holland America Line’s bekroonde privé-eiland in de Bahama’s. Dit eiland wordt door Holland America Line-gasten steevast als de best beoordeelde Caraïbische haven aangemerkt. Het typische en schilderachtige toevluchtsoord is uitgegroeid tot een oase voor cruisegasten. Het beschikt over het mooiste strand in het Caraïbisch gebied, een natuurlijke lagune van 700 hectare, villa’s met twee verdiepingen en privécabana’s, heerlijke eetgelegenheden zoals Lobster Shack, een waterpark voor kinderen en een verscheidenheid aan landexcursies voor natuurliefhebbers, avonturiers en ontdekkingsreizigers.  

Hoogtepunten Caraïbisch seizoen 

Holland America Line’s Caribbean cruises verkennen de hele regio op oostelijke, westelijke, zuidelijke, tropische en gedeeltelijke Panamakanaal routes. Cruises variëren in lengte van een weekje weg tot 12-daagse avonturen. Gasten die meer dan één regio willen verkennen en een langere vakantie willen, kunnen back-to-back cruises combineren tot een uitgebreide Collectors’ Voyage van 17 tot 21 dagen.

De Fly&Cruise aanbieding is nog te boeken tot 31 januari 2022 voor cruises in de Caraïben vanaf 19 december 2021 tot en met 10 april 2022, en is niet combineerbaar met Holland America Line’s ‘Have It All’ premiumpakket.  
Voor meer informatie over Holland America Line, raadpleeg een reisagent, bel 1-877-SAIL HAL (877-724-5425) of bezoek hollandamerica.com

Related posts

One Thought to “HAL verwelkomt Europeanen terug aan boord”

Comments are closed.