Geel reisadvies Dubai zorgt voor stijging boekingen

Sinds het reisadvies naar de Verenigde Arabische Emiraten veranderde naar geel op vrijdag 15 oktober is het aantal boekingen naar Dubai meer dan verdubbeld. Dat blijkt uit data van dé VakantieDiscounter.  

Het aantal boekingen steeg in het weekend van 16 en 17 oktober met 133% ten opzichte van het weekend daarvoor. In vergelijking met hetzelfde weekend in 2019 bedroeg de stijging 40%.  

Lees ook het artikel: De Verenigde Staten opent grenzen op 8 nov.

Meer interesse  
Niet alleen de boekingen zijn gestegen, ook de interesse voor reizen naar Dubai is fors gestegen. Zo wordt er op de website van dé Vakantiediscounter 75% meer op Dubai gezocht dan een weekend eerder. Laura Vlaanderen van dé VakantieDiscounter: “Nu de herfst in het land is zien we dat de Nederlandse consument zoekt naar zonzekere bestemmingen. Als je kijkt naar bestemmingen met een geel reisadvies kom je dan uit bij de Canarische Eilanden en de Nederlandse Antillen. Dubai – en de rest van de Verenigde Emiraten – zorgt nu voor een extra gele optie voor reizigers.” 

Ooit een klein vissersdorp in de Arabische Golf, is Dubai vandaag de dag een van de meest cosmopolite steden ter wereld. Als een van de zeven emiraten die samen de Verenigde Arabische Emiraten vormen, huisvest Dubai meer dan 200 nationaliteiten en biedt de stad iedere bezoeker een onvergetelijke belevenis. Of het nu langs de oever van de Creek, of de top van de Burj Khalifa – ’s werelds grootste gebouw – is, Dubai ademt een waar gevoel van mogelijkheden en innovatie uit. En met de ongeëvenaarde kustlijn, prachtige woestijn en het betoverende stadslandschap, is dit de ideale plek om mooie herinneringen te maken. 

Related posts

One Thought to “Geel reisadvies Dubai zorgt voor stijging boekingen”

Comments are closed.