De Verenigde Staten opent grenzen op 8 nov.

De Verenigde Staten opent per 8 november weer de grenzen voor gevaccineerde reizigers. Dat heeft het Witte Huis vrijdag bekendgemaakt. Wie niet (volledig) is ingeënt tegen het coronavirus blijft echter voorlopig persona non grata.

De aankondiging dat de Verenigde Staten haar grenzen opent werd al lang geanticipeerd, maar nu heeft Washington officieel een datum aangekondigd. Reizigers kunnen zowel per vliegtuig als via andere vervoermiddelen de grens over; ook bootreizigers (lees: cruisepassagiers) zijn daardoor welkom. Overigens geldt wel dat elke reiziger een negatieve PCR-test van maximaal 72 uur oud moet kunnen laten zien voor vertrek naar de VS.

Lees ook het artikel: Sunweb vliegt weer naar de Rode Zee in Egypte

Amerika is een belangrijke zakelijke en toeristische bestemming voor veel Europeanen. Vanuit de Benelux vliegen onder andere KLM, Brussels Airlines, Delta Air Lines, American Airlines en United Airlines richting de VS.

Nog overtuigd worden om de VS te bezoeken? Droom dan alvast weg bij een roadtripje door de VS, vol met de lekkerste desserts om je avond en vakantie compleet mee te maken! Van de geboorte van de Bananasplit in Pittsburg tot een roze champagnetaart langs de centrale kust van Californië, je vindt allemaal in het volgende artikel!

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts

One Thought to “De Verenigde Staten opent grenzen op 8 nov.”

  1. […] Lees ook het artikel: De Verenigde Staten opent grenzen op 8 nov. […]

Comments are closed.