Ga mee op zomeravontuur rond de Achensee

Tussen het Rofan- en Karwendelgebergte ligt de turkooisblauwe Achensee, het grootste meer van Tirol, er prachtig bij. Met een aanbod van ruim vijftig verschillende sporten is het een topregio voor een lekker actieve buitenvakantie. 

Zo fijn om in je vakantie weer even op te laden buiten in de natuur. Rond de Achensee gaat dat bijna vanzelf. Het meer ligt er als een fjord tussen de bergen sprookjesachtig bij. Toch is het lastig om hier stil te zitten met zo’n gigantisch aanbod aan sportieve activiteiten. Zonder twijfel staat wandelen en hiken hier op nummer één. Ga het avontuur tegemoet op de ruim 500 kilometer aan bewegwijzerde routes van het indrukwekkende Rofan- en Karwendelgebergte. Natuurlijk wil je in je vakantie niet te veel plannen, maar met zo’n groots aanbod van zwemmen, golfen, mountainbiken, kitesurfen, paragliden, klettersteigen, suppen, zeilen, trailrunnen en allerlei andere sportieve activiteiten wil je ook niets missen.

Lees ook het artikel: Norwegian Cruise Line maakt comeback

Vergeet tussendoor niet te relaxen, want ook daar leent de Achensee zich prima voor. Neem een verfrissende duik in het heldere meer en geniet vanuit je ligstoel van het uitzicht op de indrukwekkende bergtoppen om je heen. Alles hier is puur natuur. Wat deze regio ook bijzonder maakt is de Tiroolse steenolie® met zijn geneeskrachtige werking. Ervaar het zelf tijdens een massage, wellnessbad of -pakking die hier worden aangeboden in de ruim dertig 4- en 5-sterren hotels rondom het meer. Heerlijke afsluiter na een inspannend sportief dagje.

Related posts

One Thought to “Ga mee op zomeravontuur rond de Achensee”

Comments are closed.