Zorgeloos naar de Provence met Thalys

Deze zomer brengt Thalys Zon reizigers wederom op volle snelheid naar het zuiden van Frankrijk. Van 1 juli tot 26 augustus rijden de rode Thalys treinen iedere zaterdag naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Tickets voor reizen naar Franse zomerbestemmingen zijn beschikbaar vanaf 7 maart.  

Een zomer zonder stress 
De rode treinen brengen reizigers zorgeloos naar Zuid-Frankrijk zonder files onderweg of het inchecken van bagage. Vanaf 1 juli reizen vakantiegangers iedere zaterdag gedurende de gehele zomer met Thalys Zon comfortabel en snel naar de favoriete Franse bestemming. Aan boord beschikt men over gratis wifi om bezienswaardigheden op te zoeken, is de Thalys Welcome Bar in de buurt voor een drankje en heerst voldoende rust om een boek te lezen. Met Thalys Zon begint de vakantie al aan boord.  

Snel en milieuvriendelijk
Van de historische bezienswaardigheden in Valence tot de uitgestrekte lavendelweides en pittoreske dorpjes van Aix-en-Provence. Het warme Zuid-Frankrijk was nog nooit zo dichtbij. Met Thalys Zon reis je binnen 7 uur van Amsterdam naar Marseille. Maar je bent niet alleen snel, je reist ook op een milieuvriendelijke manier. Thalys stoot bijna 20 keer minder eqCO2 uit dan een reis met de auto. De ideale manier om op het gemak te reizen en tegelijkertijd de impact op het milieu te minimaliseren. 

Lees ook het artikel: De perfecte winter escape: Ras Al Khaimah

Aantrekkelijke aanbiedingen 
Om Zuid-Frankrijk te bereiken, biedt Thalys drie tarieven aan: Standard, Comfort en Premium.  

  • Met het Standard tarief reis je vanaf €49 (enkele reis). De perfecte oplossing om snel en voordelig te genieten van de prachtige stranden aan de Middellandse zee. 
  • Met het Comfort tarief brengt Thalys Zon je vanaf €105 naar de Provence (enkele reis). 
  • Wil je genieten van de uitgebreide service die Thalys te bieden heeft, inclusief een maaltijd geserveerd aan je zitplaats en een welkomstdrankje, dan brengt de Premium formule je vanaf €124 enkele reis naar het zonnige zuiden. 

Reis met een gerust hart 
Thalys biedt een terugbetaling aan bij alle Standard, Comfort tickets en Weekend Comfort tickets tot zeven dagen voor vertrek. Daarna zijn de tickets inwisselbaar met €15 extra kosten tot het tijdstip van vertrek. Alle Premium tickets kunnen tot een uur na vertrek gratis worden omgewisseld en terugbetaald.* 

Reserveringen en dienstregelingen 
De tickets voor de Thalys Zon zijn vanaf 7 maart 2023 verkrijgbaar via de Thalys-app, de website thalys.com, in de NS-stations met een internationaal loket, bij de erkende reisbureaus of telefonisch op +32 70 66 77 88.  

De volledige dienstregeling is te vinden op de website van Thalys: www.thalys.com

* Het eventuele prijsverschil tussen het oude en het nieuwe ticket is van toepassing. 

Related posts

One Thought to “Zorgeloos naar de Provence met Thalys”

Comments are closed.