Zeg ja tegen over the water villa’s in Jamaica

Er mag weer gedroomd worden van verre bestemmingen en de zomer is nog ver weg dus hoe verleidelijk klinkt een Caribische bestemming als Jamaica? Hier vind je de eerste over the water villa’s van het Caribisch gebied.

Sandals Resorts, een luxe all-inclusive resortgroep in het Caribisch gebied, heeft een uitzonderlijk toevluchtsoord gecreëerd met de over-the-water villas van Sandals Royal Caribbean in Montego Bay in Jamaica. Deze zijn gebouwd in de typische stijl van de Malediven. De watervilla’s zijn uniek in hun soort in het Caribisch gebied. Van hangmatten over het water tot ingebouwde glazen vloeren tot je eigen infinity pool: de privévilla inspireert met een fascinerende reis door de turquoise blauwe wateren van de Caraïben en de rijke onderwaterwereld.

Lees ook het artikel: Kick-off fiets- en wandelseizoen op zaterdag 9 april

het ruime dek van de villa’s geniet je van de zon, ontspanning in de hangmat, een rustgevend bad in de Tranquility Soaking Tub en van je eigen zwembad – allemaal met uitzicht op de Caribische Zee. De transparante glazen vloeren geven zicht op de tropische onderwaterwereld, óók ’s nachts dankzij de ingebouwde verlichting. In de stijlvolle mahonie kingsize bedden met zacht Egyptisch beddengoed en comfortabele kussens  en alleen het geluid van de Caribische Zee op de achtergrond slaap je als een roos.

Bij deze ultieme luxe-ervaring is ook inbegrepen een butler elite-service. Een persoonlijke butler, opgeleid volgens de hoge normen van de Guild of Professional English Butlers, zorgt voor elk detail van je vakantie, inclusief 24-uursroomservice. De Royal Duffy Luxury Boat brengt je op aanvraag van en naar het resort, een luxe privé BMW luchthaventransfer (retour), toiletartikelen van Molton Brown en een welkomstgeschenk; allemaal inclusief.

Waterbungalows

Naast de villa’s heeft Sandals Royal Caribbean ook 12 over-the-water bungalows, ook met elite butlerservice en 24-uurs roomservice. Deze categorie is ook te vinden in Sandals South Coast in Jamaica en Sandals Grande St. Lucian in St. Lucia.

Voor meer over-the-water inspiratie, kijk op https://www.sandals.com/over-the-water-collection/ 

Related posts