Visit Luxembourg lanceert app voor toeristen

Visit Luxembourg lanceert deze week een app voor toeristen van het land. Via de app “Visit Luxembourg” kunnen bezoekers reisinformatie krijgen, bezienswaardigheden en attracties boeken en up-to-date nieuws terugvinden met betrekking tot het toeristisch aanbod. De app is “je nieuwe persoonlijke reisgenoot” en daarmee een handige tool voor iedereen die op vakantie komt in het groothertogdom. De app is vanaf vandaag gratis te downloaden via verschillende appstores.

Het toeristisch aanbod van Luxemburg is divers en evolueert voortdurend. Of het nu gaat om kastelen, musea, wandelroutes of charmante accommodaties en restaurants: de lijst met attracties en bezienswaardigheden is lang. De applicatie “VisitLuxembourg” dient als kompas, geeft advies en geeft alle nodige praktische informatie.

Credits app: Featured Artists, Sun Glitters, Michel Reis, Pascal Schumacher, Maxime Delpierre, Airship81, Klein. Music Curation: Yves Stephany. Music Consulting & Editing: Ansgar Üffink. With thanks to: Jo Kox, Raphael Juncker, Marc Nickts

Lees ook het artikel: Citykamp Valkenburg ontvangt eerste gasten

De app van Visit Luxembourg lokaliseert de gebruiker (de toeristen) geografisch en toont bezienswaardigheden en attracties in de directe omgeving. Deze zijn via de app direct te boeken. De app is onderverdeeld in zes categorieën: cultuur, natuur, gastronomie & nachtleven, sport & activiteiten en rondleidingen en lokale producten uit Luxemburg. Via een filter scroll je als gebruiker gemakkelijk door je eigen interesses heen.

Ook de populaire Luxembourg Card is via de app aan te schaffen en te koppelen voor direct gebruik. Met de Luxembourg Card krijgen bezoekers van het land gratis toegang tot maar liefst 90 bezienswaardigheden en 30% korting op tal van overige attracties of producten. 

De nieuwe app is beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. 
Download de app via de appstore van Apple of Google Play.

Related posts

One Thought to “Visit Luxembourg lanceert app voor toeristen”

  1. […] Visit Luxembourg lanceert app voor toeristen […]

Comments are closed.