Royal Tulip Sand Hotel opent eerste hotel in EU

Royal Tulip, een hotelmerk dat deel uitmaakt van de Louvre Hotels Group, opent begin juni een nieuw 5-sterrenresort aan de kust van de Baltische Zee in Kolobrzeg, Polen. Het hotel is daarbij het eerste Royal Tulip Hotel in Europa. Louvre Hotels Group en Zdrojowa Invest & Hotels hebben een overeenkomst gesloten en kijken uit naar de opening van het 114 kamers tellende resort begin juni. Royal Tulip Sand is een favoriete toeristische hotspot voor de lokale bevolking en toeristen uit naburige steden zoals Berlijn en ligt op slechts 5 minuten lopen van het strand.

Na een volledige renovatie van het bestaande hotel, staat Royal Tulip Sand te popelen om haar deuren te openen. Zo zijn o.a. de kamers, suites, de spa, het restaurant en openbare ruimtes vernieuwd. Het zorgvuldig uitgekozen meubilair straalt elegantie uit.”We zijn verheugd om het eerste Royal Tulip hotel in Europa te openen. Polen is sinds vele jaren een belangrijke markt voor ons’’, aldus Andreas Tscherning, COO Business Unit International van Louvre Hotels Group. Er zullen meerdere Royal Tulips aan de portfolio worden togevoegd de komende periode.

Lukasz Genera, directeur van Royal Tulip Sand Hotel is zeer trots op het eindresultaat. ‘‘Ons vernieuwde resort biedt gasten de ideale plek om heerlijk te ontspannen. In het Sand Wellness komen gasten volledig to rust en in het Sand{acz} restaurant worden gasten culinair verwend”.

DAMANA
Zdrojowa Invest & Hotels en Louvre Hotels Group vinden het belangrijk dat het milieu centraal staat als het gaat om bad- en verzorgingsproducten. Om die reden is Louvre Hotels Group de samenwerking aangegaan met de nieuwe ecologische badartikelen van DAMANA. De “Earth & Sun” merklijn is een milieuvriendelijke en veganistische lijn gemaakt van natuurlijke producten. Zo zijn bijvoorbeeld de douchegel en shampoo dermatologisch getest en hebben ze een PH-waarde die dicht bij die van water ligt. Bovendien wordt er geen plastic als verpakking gebruikt.

Over Royal Tulip    
Royal Tulip is het 5-sterren merk binnen Louvre Hotels Group en telt 25 hotels wereldwijd. Deze bijzondere hotels zijn gelegen op de mooiste bestemmingen ter wereld. Gasten kunnen ontspannen in luxe kamers of suites en genieten van allerlei luxe voorzieningen zoals spa’s. Klik hier voor meer informatie.

Over Louvre Hotels Group
Met meer dan 1.500 hotels in 54 landen is Louvre Hotels Group  één van de grootste internationale hotelketens. Sinds 2015 is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels, de 2de hospitality groep in de wereld. Het ruime portfolio varieert van 1 tot 5 sterren hotels. De keten bestaat uit de merken Première Classe, Campanile, Kyriad & Kyriad Direct, Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip. Bovendien maken ook de merken van het Indiase Sarovar-netwerk deel uit van de groep, evenals onder meer het Chinese merk Metropolo. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn, Campanile en Première Classe. Zie voor meer informatie www.louvre-hotels.com.

Lees ook het artikel: Pop-up campings zijn een blijvertje deze zomer

Related posts

One Thought to “Royal Tulip Sand Hotel opent eerste hotel in EU”

  1. […] Royal Tulip Sand Hotel opent eerste hotel in EU […]

Comments are closed.