Raclette, koude wijn en een hotel in de wei

Voor iedereen die op zoek is naar een origineel winters verblijf, opent hotel Le Barn de deuren voor een vakantie met après-ski sfeer. Van vrijdag 17 februari t/m zondag 5 maart 2023 stopt de skilift in de weilanden van Bonnelles, op maar 45 minuten van Parijs. Het bijgebouw van Le Barn wordt omgetoverd tot dé plek waar je kunt genieten van pannenkoeken, cider, chocolade en glühwein. Met, net zoals op de piste, vuurkorven die je warm houden. 

Ontdek het buitenleven 
Tijdens het verblijf genieten jong en oud van de voordelen van het buitenleven. De instructeur die aanwezig is bij het hotel geeft de hele dag les – zo boek je échte vooruitgang! Van Olympische Winterspelen en wandelen tot boogschieten, indoor minigolf en fietsen. Doe mee aan een van deze activiteiten en wordt beloond met een welverdiende raclette!

Lees ook het artikel: Beleef Valentijn in Quinta do Lago

Met rode wangen van de kou komt iedereen ’s avonds samen rond de tafel die vol met traditionele gerechten staat. Op het menu staat onder andere de Normandische fondue met een selectie van kazen bereid door MOF Ludovic Bizot. Sluit de avond af met een potje bingo en dan is het alweer tijd om naar bed te gaan.

Fotografie op Le Barn 
Breng een bezoek aan Le Barn met een aantal negatieven op zak en ontwikkel ze onder leiding van Fred Goyeau. De fotografie kamer is de 74e kamer van het hotel. Deze donkere kamer staat open voor alle fotoliefhebbers. Tijdens een workshop van 1,5 uur leer je het proces van het ontwikkelen van een negatief van begin tot eind. Je bent welkom bij Fred op alle zondagen tussen 19 februari en 5 maart en de workshop is geheel gratis. 

Related posts

One Thought to “Raclette, koude wijn en een hotel in de wei”

  1. […] Raclette, koude wijn en een hotel in de wei […]

Comments are closed.