Ontdek Kroatië tijdens de Toerisme Maand

De hele maand oktober is het ‘Kroatische Toerisme Maand.’ Tijdens deze campagne, een project van het ministerie van Toerisme en Sport en het Kroatisch Nationaal Bureau Voor Toerisme, krijgen toeristen 35 procent korting op accommodatie, transport, eten en drinken, bezienswaardigheden en nog veel meer bij de deelnemende partners.

Terwijl de dagen hier korter worden en de winterjassentijd weer begint, is het in Kroatië nog heerlijk nazomerweer. De zon schijnt nog volop en vaak kun je zelfs nog een duik in de zee nemen. Het is dus een perfecte maand om dit veelzijdige land te bezoeken.

Kroatische Toerisme Maand
Tijdens de “Vacation-Worthy Week” in oktober 2020 konden toeristen en Kroaten een week lang profiteren van tal van aanbiedingen. Het was een enorm succes. Daarom hebben het ministerie van Toerisme en Sport en het Kroatisch Nationaal Bureau Voor Toerisme besloten dit jaar de hele maand oktober vele voordelen en kortingen van minstens 35 procent te geven. “Kroatië is het hele jaar door prachtig,” vertelt minister van Toerisme en Sport Nikolaina Brnjac. “Ons doel met dit project is dan ook om aan toeristen te laten zien dat het najaar ideaal is voor een korte vakantie naar Kroatië.” Kristjan Staničić, directeur van het Kroatisch Nationaal Bureau Voor Toerisme, verwacht dat veel toeristen gebruik zullen maken van deze unieke actie. “Het is de perfecte mogelijkheid om de schoonheid van Kroatië te ervaren tegen zeer betaalbare prijzen,” stelt hij.

Lees ook het artikel: Moco Museum opent gloednieuwe locatie in ….

Succesvol toeristisch jaar
Dat Kroatië populair is onder reizigers, blijkt wel uit de succesvolle cijfers in de zomer van 2021. In september bezochten 1,8 miljoen toeristen Kroatië. Dat is 82 procent van het aantal toeristen in 2019. Met 11,7 miljoen overnachtingen in september is Kroatië bijna weer terug op het niveau van voor de pandemie: het is 94,1 procent van het aantal overnachtingen in september 2019. Bekijk hier het portaal van de Kroatische Toerisme Maand. De meest recente informatie over hoe je veilig en verantwoord naar Kroatië reist is te vinden via https://croatia.hr/nl-NL/coronavirus-2019-ncov-q-and-a-.

Related posts

One Thought to “Ontdek Kroatië tijdens de Toerisme Maand”

  1. […] Ontdek Kroatië tijdens de Toerisme Maand […]

Comments are closed.