Nobu hotel Ibiza Bay opent nieuw restaurant BiBo

Het vijfsterrenhotel Nobu Hotel Ibiza Bay verklaart het culinaire zomerseizoen voor geopend met de lancering van een nieuw restaurant. BiBo Ibiza Bay – dat deze week zijn deuren opende – is een seizoensgebonden pop-up die vervende Ibiza-gangers verrast met opwindende cocktails en creatieve gerechten om te delen. Chef-kok Dani García, bekroond met een Michelinster, combineert innovatie met avontuur en fun en weerspiegelt daarmee de magie van het bruisende eiland. Dani staat samen met chef Nobu aan het roer van BiBo Ibiza Bay.

Complete beleving

Culinaire liefhebbers kunnen bij restaurant BiBo Ibiza Bay genieten van iconische BiBo gerechten zoals een hele gebakken en gemarineerde zeebaars, maar ook van een menu gevuld met tapasgerechten geïnspireerd op de Mexicaanse keuken mede ontworpen door chef Abril Chamorra. Op dit vernieuwende, exclusief voor BiBo Ibiza Bay samengestelde, menu vind je onder andere een aguachile van vers gevangen rode garnaal. Garcia creëerde een mooi rijtje aan gedurfde, frisse smaakcombinaties geïnspireerd op de vele reizen die hij maakte. Een zorgvuldig door Ibiza’s beste DJ’s samengestelde soundtrack – eclectisch en opzwepend – maakt de beleving compleet. Zo lopen lunches feilloos over in een diner met zicht op de ondergaande zon en nachtelijke drankjes onder het genot van een playlist van de legendarische DJ en Ibicenco Sebastian Gamboa.

Vruchtbare samenwerking

Dani García en chef Nobu ontmoetten elkaar zo’n 15 jaar geleden voor het eerst in Madrid Fusión. Het duo kreeg een aantal jaren later de gelegenheid om samen te koken in Marbella – het bleek een gouden match. Het nieuwe BiBo Ibiza Bay is het bewijs van hun dierbare vriendschap en gedeelde passie voor eten. ‘Wij hebben ontzettend veel zin om met  Dani García samen te werken en onze gasten te verrassen met zijn BiBo concept dat bestaat uit traditionele Spaanse flair in combinatie met mondiale smaken.’ vertelt Chef Nobu.  Dani García voegt daaraan toe: ‘Een restaurant openen op het paradijselijke Ibiza is als een droom. Ik ben er dan ook trots op mijn BiBo concept en wereldse smaken te kunnen delen met de lokale bevolking en bezoekers. De ontspannen en luxueuze sfeer van Nobu Ibiza Bay maken van het hotel dé perfecte plek voor een nieuw BiBo restaurant’.

Gasten kunnen tot 2 november a.s. bij vijfsterrenhotel Nobu Hotel Ibiza Bay in het pittoreske Talamanca Bay genieten van het eilandleven, laid-back luxe en culinaire verwennerij. Zo worden onvergetelijke ervaringen onder andere opgedaan tijdens de zondagslunch bij Nobu Restaurant of met de voeten in het zand bij Chambao het chiringuito strandrestaurant op steenworp afstand van de zee. En vanaf nu dus ook bij BiBo Ibiza Bay.

BiBo Ibiza Bay is geopend vanaf 13.00 uur tot middernacht. Voor meer informatie of reserveringen, bekijk de website van Nobu Hotel Ibiza Bay.

Lees ook het artikel: Dompel je onder in de fascinerende Maya cultuur

Related posts

One Thought to “Nobu hotel Ibiza Bay opent nieuw restaurant BiBo”

Comments are closed.