Nana Princess, een vakantieparadijs in Kreta

Het luxueuze vijfsterrenresort Nana Princess in Kreta is er eentje om U tegen te zeggen. Met zijn unieke mix van state-of-the-art faciliteiten en uitmuntende service weet dit goddelijke vakantieparadijs op aarde alle verwachtingen te overtreffen. Het resort onderscheidt zich in exclusiviteit, authentieke gastvrijheid en privacy, en dat uit zich in elk van de 102 elegante suites en villa’s. In 2022 weet Nana Princess Kreta haar gasten opnieuw te verrassen met een gloednieuwe, hypermoderne Nana Tennis Club met maar liefst 21 impressionante tennis- en padelvelden en innovatieve wellnessfaciliteiten, inclusief een uniek Star Sign Spa Menu. Als kers op de taart bekroonde ook de Michelin Hotel Gids het resort recentelijk als een van ’s werelds meest aanbevolen hotels om dit jaar te bezoeken.

Een gloednieuwe tennisclub op topniveau

In de gloednieuwe en hypermoderne Nana Tennis Club kunnen tennis- en padelliefhebbers hun hart ophalen. De club biedt maar liefst 21 prachtige tennisbanen en padelterreinen, waarvan 5 hardcourt velden en 13 gravelbanen. Deze werden aangelegd door een gespecialiseerde Spaanse firma die tot de absolute wereldtop behoort en wiens technologie erkend is door de Internationale Tennisfederatie. Waar spelers van alle niveaus welkom zijn in de Nana Tennis Club, staat er steeds een team van vijf topcoaches met meer dan 30 jaar ervaring in het professionele tenniscircuit paraat om de technieken van zij dit dat wensen maximaal te verbeteren in de Tennis Academy. Bovendien biedt de club ook een uitmuntende DNA-sportanalyse, mentale training en strategietraining aan. En dit alles zowel voor individuen als teams en groepen. In de toekomst zullen in de Nana Tennis Club dan ook grootschalige professionele toernooien plaatsvinden.

Goddelijke gastronomie

Bij vijfsterrenluxe hoort ook gastronomie op sterrenniveau. In allebei de gastronomische restaurants die het resort rijk is, worden gasten verwend met exquise culinaire creaties. Liefhebbers van overheerlijke zeevruchten zullen vooral restaurant Eternal Blue, gelegen aan de kabbelende waterkant, weten te waarderen. Een Griekse topchef stelt steeds met zorg alle menu’s samen met oog voor het beste wat de lokale, mediterrane en internationale keuken te bieden hebben. De deskundige sommeliers maken deze unieke smaakervaring compleet. De gastronomie van wereldklasse bij dit resort ging dan ook niet onopgemerkt voorbij. De Michelin Hotel Gids, een referentiepunt voor de globale toerismesector en topgastronomie, noemde Nana Princess als een van ’s werelds meest aanbevolen hotels om te bezoeken in 2022.

Baden in luxe

Gasten van Nana Princess kunnen ultraluxueus relaxen in de Royal Wellness Club van maar liefst 1500 m2. Dit innovatieve wellnesscentrum is uitgerust met de allernieuwste faciliteiten en beschikt over een ervaren team van therapeuten dat dankzij tal van arrangementen, massages en behandelingen voor ultieme ontspanning zorgt. Nieuw deze zomer is het Star Sign Spa Menu, een spa-arrangement dat nog net een stap verdergaat dan de gebruikelijke verwennerij met behandelingen die de spirituele elementen van lichaam en geest voeden, en verbinding en reflectie bevorderen. Een bovennatuurlijke ervaring voor zowel astrologieliefhebbers als nieuwsgierigen.

Royale villa’s

Hoewel alle suites en villa’s van Nana Princess al state-of-the-art zijn, voorziet het vijfsterrenresort ook verschillende exclusieve villatypes. De ruime Princess Luxury Villa van maar liefst 110 m2 biedt een zelfs nog grotere buitenruimte, inclusief verwarmd privézwembad. De Presidential Villa is een uitermate statig verblijf van twee verdiepingen vol luxe en comfort en beschikt over een eigen deluxe fitness en sauna. In de betoverende Grand Royal Villa met drie verdiepingen en eveneens een sauna en hyperuitgeruste fitness ervaar je het hoogste niveau van Kretenzische gastvrijheid. Alle villagasten genieten bovendien toegang tot een eigen strandprieel aan de rand van de waterlijn, een hoogstpersoonlijke service en een eigen strandjongen die al hun wensen zal vervullen.

Ontdek alles over deze Griekse oase van luxe op https://www.nanaprincess.gr.

Related posts

One Thought to “Nana Princess, een vakantieparadijs in Kreta”

Comments are closed.