Malta als eerste Europese bestemming op groen!

Malta op groen

Sinds afgelopen vrijdag 11 juni is Malta, als eerste Europese bestemming op groen! Hiermee kunnen toeristen nog makkelijker naar de zonnige archipel reizen en genieten van een welverdiende vakantie! Bovendien heeft Malta eind mei, als eerste land in de Europese Unie, groepsimmuniteit behaald en biedt toeristen dan ook de perfecte mogelijkheid voor een veilige en zonnige vakantie. Denk bijvoorbeeld eens aan het klimaat; heerlijk warme en droge zomers, met temperaturen die in de zomermaanden niet onder de 30 graden komen. Bovendien is Malta slechts 3 uur vliegen vanaf Amsterdam. Malta op groen, daar moet je gewoon naar toe!

De eilandengroep Malta combineert het beste van meerdere landen. Je vindt er een mediteraneese keuken met heerlijke wijnen, lekkere kazen en superverse producten. De engelse invloeden zie je terug in de uitstekende organisatie en lekker bier. Bovendien kun je in Malta uitstekend uit gaan tot in de late uurtjes. En vergeet de arabische invloeden niet, waardoor je er leuke marktjes vindt waar je heerlijk op kunt rondstruinen.

Voor de cultuurliefhebber is Malta een groot museum, zo is de hele stad Valletta UNESCO werelderfgoed en kijk je je ogen uit. Breng bijvoorbeeld een bezoek een de St. Johns Co-Cathedral, struin door de steegjes of breng een bezoek het 16e eeuwse Paleis van de Grootmeesters en de fraaie Barakka Gardens. Maar ontdek ook één van de mooie musea van de stad en breng een bezoekje aan adellijk stadspaleis Casa Rocca Piccola.

Kijk voor meer informatie over Malta en Gozo op www.visitmalta.com/nl
De meest recente informatie over de COVID-19 maatregelen is beschikbaar op: https://www.visitmalta.com/en/covid-19/

Lees ook het artikel: Run op vakantiehuizen in ‘gele’ landen

Related posts

One Thought to “Malta als eerste Europese bestemming op groen!”

Comments are closed.