Ikos Resorts introduceert top gastronomie en luxe all-inclusive in Andalusië

Ikos Resorts is verheugd om het indrukwekkende culinaire aanbod van de groep verder uit te breiden met de opening van Ikos Andalusia. Het gloednieuwe resort dat in de loop van de maand mei opent, belooft een gastronomische reis met à la carte menu’s samengesteld door Michelin sterrenchefs, bijzondere cocktails van de hand van een bekroonde mixoloog en een innovatief Dine Out-concept waarbij gasten tijdens hun verblijf de rijke gastronomische traditie van Andalusië kunnen ontdekken in authentieke lokale restaurants. ​

Een culinaire reis door Europa en ver daarbuiten

Ikos Andalusia biedt een luxe all-inclusive ervaring met een mediterraans buffetrestaurant en zes à la carte restaurants waar de smaakpapillen verwend worden in een prachtige setting. Het luxe resort streeft ernaar om gasten een unieke culinaire ervaring te bieden met vier restaurants waar de menu’s  samengesteld zijn door Michelin sterrenchefs. Een nieuwe aanwinst is chef David Ibarboure, die een ruime ervaring heeft in meerdere sterrenrestaurants en zelf in 2010 zijn eerste Michelin ster behaalde met zijn restaurant BriKetenia die hij gepassioneerd runt met zijn familie. Voor het à la carte restaurant Oliva, dat uitkijkt over de zwembaden en de uitgestrekte tuinen van Ikos Andalusia, creëerde hij een menu met authentieke Spaanse gerechten  met een Andalusische toets. Ook in de andere restaurants is het gastronomisch genieten met de beste gerechten van over de hele wereld zoals modern Grieks, klassieke en hedendaagse Italiaanse creaties, een inspirerende Aziatische menu, als ook een verfijnde Franse keuken. De uitgebreide keuze van 300 lokale en internationale wijnen, zorgvuldig geselecteerd door de Ikos sommelier, maakt de ervaring compleet.

Rond de weelderige tuinen en zwembaden serveren de zes bars van Ikos Andalusia naast een ruime keuze internationale merken en lokale dranken, ook een bijzondere collectie cocktails. Deze cocktails zijn gecreëerd door de wereldberoemde en bekroonde mixoloog Marian Beke, die bekend staat om zijn innovatieve technieken, esoterische ingrediënten en de drankjes steeds op een spectaculaire manier weet te presenteren. ​

Dine Out

Door het innovatieve Local Discovery aanbod van Ikos Resorts kunnen gasten tijdens hun verblijf ook uit eten gaan en een aantal hotspots voor fijnproevers in Marbella en Estepona ontdekken, zonder extra kosten, dankzij de Dine Out* ervaring van het resort. Dit unieke aanbod omvat een exclusieve selectie van restaurants waar gasten de traditionele aroma’s en smaken van de lokale keuken kunnen ontdekken langs Marbella’s Golden Mile, als ook authentieke restaurants aan het strand van Estepona met prachtige zeezichten en charmante lokale parels in de pittoreske steegjes van het historische centrum van Estepona Old Town. Een bijzondere culinaire ervaring die perfect past binnen de luxe all-inclusive van het resort.

Een wereld van veiligheid en flexibiliteit

Ikos Andalusia opent zijn deuren met het Infinite Care Protocol™ van Ikos Resorts, dat strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen omvat om het welzijn en de veiligheid van de gasten te garanderen.  De eersteklas maatregelen van het Infinite Care Protocol™ brengen een wereld van vrijheid en veiligheid, met onder meer testen ter plaatse en ‘Zero Touch’ diensten. Voor de gemoedsrust van de gasten biedt Ikos Resorts ook een groot aantal flexibele boekingsmogelijkheden. Samen met de uitzonderlijke klantgerichtheid, de luxe all-inclusive en de elegantie en stijl van de Ikos Infinite Lifestyle is alles voorzien om alle gasten een topvakantie te laten beleven.

*De Dine Out ervaring is onder voorbehoud van wijzigingen in lijn met het Infinite Care Protocol

Related posts