Genieten op het Valencia Culinary Festival

Van 30 mei tot en met 12 juni wordt het Valencia Culinary Festival gehouden. Valencia is dan dé gastronomische bestemming, boordevol innovatieve culinaire voorstellen.

Een ontmoeting van diverse vooraanstaande chef-koks uit de nationale en internationale scene in de Valenciaanse regio (la terreta) om kennis uit te wisselen en het publiek te verrassen met hun unieke gerechten, uitgebreide traditionele en creatieve menu’s en duurzame activiteiten. Grote namen – onder andere Jorge de Andrés, Ricard Camarena en Enrique Medina – en een goed afgerond programma zijn de perfecte ingrediënten waarmee het Valencia Culinary Festival de rijkdom en diversiteit van de mediterrane haute cuisine wil eren.

Bijzondere proeverijen, gezellige bijeenkomstenontmoetingen tussen twee of drie koks, exclusieve receptensolidaire initiatieven, debatsessies … Wat wil je nog meer? Als je meer informatie wil over Culinary Festival, bekijk dan het gedetailleerde programma op de officiële website van het evenement. Geniet van het plezier van de haute cuisine tijdens dit fantastische gastronomische evenement dat producenten, chef-koks, obers en tafelgenoten verenigt rond de prachtige kunst van het koken.

Lees ook het artikel: Een zomer vol culturele evenementen in Trentino

Is het Culinary Festival niet voor jou? Breng dan een bezoek aan het Festival de les Artes! Het zevende Festival Les Arts wordt op 3 en 4 juni 2022 gehoudenop de spectaculaire podia van de Stad voor de Kunsten en Wetenschappen (Ciutat de les Artes i les Ciències).

Twee podia, meer dan 24 uur muziek, gastronomische verscheidenheid in de Foodies Merkat, een kinderzone, ontwerpers en opkomende merken bij Les Arts Market, live illustratoren, vuurwerk en nog veel meer verrassingen. Het festival is ontstaan ​door muziek en andere artistieke vormen, zoals design, illustratie of gastronomie met elkaar in contact te brengen. Een festival met een ziel, met een duurzame geest voor volwassenen en kinderen, waar alle artistieke uitingen en culturele bewegingen een eigen plaats hebben. 

Op het programma voor 2022 staan optredens van Love of Lesbian, Sen Senra, Ciudad Jara, Lori Meyers, Miss Caffeína en Ginebras. Koop je abonnement voor alle concerten vanaf € 30. Nu te koop!

Related posts

One Thought to “Genieten op het Valencia Culinary Festival”

Comments are closed.