Een bergwereld vol wandelplezier en gastvrijheid

Saalbach Hinterglemm is een prachtige bergwereld voor wandelaars, mountainbikers en natuurliefhebbers. Er liggen meer dan 400 km bewegwijzerde wandelpaden en 400 mountainbikeroutes. In een van de 40 rustieke berghutten kun je overdag genieten van een welverdiende break. Voor je verblijf kies je het geheel vernieuwde Hotel Hasenauer, de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke Alpenvakantie.

Viersterrenhotel Hasenauer is onlangs volledige verbouwd en uitgebreid met 21 nieuwe familie-tweepersoonskamers, suites en studio’s. Vanuit de nieuwe Spa-wellness heb je prachtig uitzicht op de bergen. Er is ook een nieuwe fitnesslounge en een heerlijke chill-outruimte voor het hele gezin. Het hotel wordt gerund door de zeer gastvrije familie Steger: open, ongecompliceerde en sportieve mensen die alles in het werk stellen om hun gasten de vakantieregio te laten zien en beleven.

Lees ook het artikel: Wat is er nieuw aan de Atlantische kust?

Saalbach Hiking Challenge
Hotel Hasenauer is de toegangspoort tot de bergavonturenwereld van Saalbach Hinterglemm. Sportieve wandelaars beginnen van hieruit o.a. aan de Saalbach Hiking Challenge, de nieuwste attractie van Saalbach Hinterglemm. Met een totale lengte van 70 km en 3.970 hoogtemeters een behoorlijke uitdaging. De Saalbach Hiking Challenge bestaat uit drie lange afstandswandelingen: de Pinzgau Walk, de Seven Summits van Saalbach Hinterglemm en de Home of Lässig Walk.

De familie Steger heeft altijd goede suggesties en geven je graag advies. Als je het wat rustiger aan wilt doen organiseren ze ook gezamenlijke wandelingen en fietstochten die op jou niveau worden afgestemd. Hotel Hasenauer ligt vlakbij de skiliften en het gezellige centrum van Hinterglemm. In zomer en winter biedt het verwarmde buitenzwembad uitzicht op de bergen van Saalbach-Hinterglemm.

Related posts

One Thought to “Een bergwereld vol wandelplezier en gastvrijheid”

Comments are closed.