Check je bagage in vanuit je luie stoel!

Transavia-klanten kunnen vanaf vandaag gebruikmaken van de Luggo-bagageservice, waarbij thuis de bagage wordt ingecheckt en vervolgens tot in het vliegtuig wordt geladen. “Deze service maakt reizen makkelijker en voorkomt stress, ongemak, lang wachten en contact met grote aantallen mensen”, aldus de luchtvaartmaatschappij.

Het concept is volgens Transavia even eenvoudig als comfortabel. De Luggo-koerier komt thuis aan de deur, scant de boarding pass, controleert de betreffende bagagestukken, en checkt samen met de passagier de bagage in. Het incheckproces vindt plaats via een smartphone. De prijzen beginnen bij 35 euro voor twee koffers. Via transavia-luggo.nl kan de service geboekt worden.

Lees ook het artikel: Kerst in Noorwegen

Met de nieuwe dienst leveren Transavia en Luggo naar zeggen ook een bijdrage aan het verminderen van wegverkeer van en naar de luchthavens, omdat naar verwachting meer mensen van het openbaar vervoer gebruikmaken als ze niet met zware koffers hoeven te zeulen. Luggo introduceerde deze service al eerder bij Corendon.

Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts