Boekingen stijgen rondom Valentijnsdag

Vakantiewoningenexpert Belvilla by OYO heeft de boekingen met twee personen in de periode rond Valentijnsdag geanalyseerd. Er is sprake van een opwaartse trend, met 24% meer boekingen in Nederland ten opzichte van 2022. Hierbij is gekeken naar de weekenden voor en na Valentijnsdag.       

Valentijnsdag. Ooit bedoeld voor een anoniem bericht aan je stille geliefde, nu uitgegroeid tot een breed scala aan liefdevolle of romantische attenties voor van wie je ook maar houdt. Eén van de klassiekers onder verliefde, verloofde of getrouwde stellen is het ‘weekend voor twee’. Dit jaar is dit in Nederland net iets meer dan voorheen, gezien de stijging met 24% (ten opzichte van 2022) van de boekingen met twee personen in de weekends vóór en ná Valentijnsdag, 14 februari 2023. Vakantiehuizen voor twee personen worden door Nederlanders het meest geboekt in Noord-Holland en Zeeland.

Lees ook het artikel: Birgi, Turkije valt in de prijzen

Al meer dan 40 jaar selecteert en beheert Belvilla zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden 100% beheerd door de eigenaren, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar Belvilla blijft innoveren om mensen te verrassen met haar diensten en handige functies, zoals de digitale self-check-in en 24/7 ondersteuning.

Related posts

One Thought to “Boekingen stijgen rondom Valentijnsdag”

  1. […] Boekingen stijgen rondom Valentijnsdag […]

Comments are closed.