Beleef het Chinees Nieuwjaar in Macao

Samen met de drie vuurwerkshows op de 3e en 7e dag van het nieuwe maanjaar en het Lantaarnfestival, zal het project “Stay, Dine and See Macao” beperkte rondleidingen opleveren voor Chinees Nieuwjaar, waarbij inwoners vanuit twee verschillende hoeken van vuurwerk kunnen genieten.

De twee beperkte routes voor Chinees Nieuwjaar draaien rond de vuurwerkshows:

  • Geniet van vuurwerk tijdens de cruise – deelnemers kunnen dineren in buffetvorm op Macau Cruise terwijl ze op korte afstand genieten van vuurwerk voor de boeiende impact. Ze kunnen ook genieten van de seizoensbloemen in de Taipa Houses, een van de acht schilderachtige plekjes van Macau, en meer te weten komen over de Macanese cultuur in het Taipa Houses Museum.
  • Geniet van vuurwerk op Penha Hill – geniet van een dinerbuffet in het restaurant halverwege Penha Hill en geniet van zowel de pracht van vuurwerk als het betoverende nachtelijke uitzicht op Macao vanaf de hoogte. Deelnemers zullen ook een bezoek brengen aan de bloemententoonstelling van het Lentefestival in de Taipa Houses en het Taipa Houses Museum.

Beperkte rondleidingen voor drie dagen
De beperkte rondleidingen voor Chinees Nieuwjaar zijn alleen beschikbaar op de 3e en 7e dag van het nieuwe maanjaar en het Lantaarnfestival (3, 7 en 15 februari). Geïnteresseerde bewoners worden geadviseerd zich zo snel mogelijk aan te melden voor speciale herinneringen die ze met familie en vrienden kunnen maken tijdens het Lentefestival.

Lees ook het artikel: Bonaire komt met vele vernieuwingen op het eiland

Tourdeelnemers genieten van maaltijden op veilige afstand
Om tijdens de maaltijden veilige afstand te bewaren, zijn relevante horecagelegenheden toegewezen om kleine tafels voor tourdeelnemers te regelen, terwijl voor routes die geen restaurants met dergelijke arrangementen kunnen bestrijken, deelnemers afzonderlijk van maaltijden kunnen genieten met de uitgedeelde 100-patacas-eetkaart.

Voortdurende naleving van de nieuwste richtlijnen voor pandemiepreventie
Lokale rondleidingen in het kader van het “Stay, Dine and See Macao”-project worden uitgevoerd in strikte overeenstemming met de richtlijnen van het Gezondheidsbureau voor het voorkomen van pandemie, inclusief de vereisten om maskers te dragen, de temperatuur te laten controleren en onder andere de Macao-gezondheidscode te presenteren, terwijl houders van Macao Health Code in rode of gele kleur mogen niet deelnemen aan de lokale rondleidingen. Bij toegang tot openbare instellingen tijdens lokale rondleidingen, zijn tourdeelnemers verplicht om de locatiecodes te scannen met hun mobiele app van Macao Health Code om het reisschema vast te leggen.

MGTO zal de laatste situatie van de COVID-19-pandemie nauwlettend blijven volgen en tegelijkertijd snelle en passende regelingen treffen voor alle activiteiten in overeenstemming met de richtlijnen van Health Bureau.

Related posts