Beleef een wintersprookje in Valletta met Fairyland

Shakin’ Stevens had Kerstmis niet beter kunnen omschrijven dan hij deed in het klassieke nummer dat in december over de hele te horen is: Children playing, having fun. Precies dat gevoel kun je ervaren met Fairyland, dat van 3 december tot 2 januari 2022 terugkeert naar Valletta. Het mooie Pjazza Tritoni wordt in deze periode omgetoverd tot Santa’s City.

Santa’s City

Na de eerste succesvolle editie in 2019 is Santa’s City terug. Op het sprookjesachtige plein is van alles te beleven voor kinderen én volwassenen die zich stiekem nog kind voelen. Zo is er Rudolph’s Wheel, vanuit waar je een schitterend uitzicht hebt over Valletta en de omliggende steden. Ook is er een ijsbaan waar jong en oud hun schaats-skills kunnen tonen. In de gezellige stalletjes zijn traditionele kerstlekkernijen, warme choco en glühwein verkrijgbaar. Uiteraard is de Kerstman zelf er ook. Hij woont in zijn eigen grotto en zit klaar om kinderen van over de hele wereld te ontmoeten. Tot slot zijn er nog enkele verrassingen, maar die blijven nog even ingepakt!

Lees ook het artikel: Bonaire op de Best of the World 2022 lijst

Positieve kerstsfeer

Clayton Bartolo, minister van Toerisme en Consumentenbescherming, is verheugd over de terugkeer van Fairyland – Santa’s City. “Het is weer een stap voorwaarts op onze weg terug naar de normaliteit. Op dit evenement genieten gezinnen samen van de positieve kerstsfeer, waar de feestdagen op de Maltese eilanden bekend om staat.” Ook Dr. Gavin Gulia, voorzitter van de Malta Tourism Authorithy, kijkt uit naar Fairyland. “Vorig jaar kon het evenement helaas niet doorgaan. Als VisitMalta zijn we ontzettend blij dat we deze feestdagen wel weer iets bijzonders kunnen bieden aan de lokale bevolking en toeristen. De beste Maltese kunstenaars zijn al tijden bezig om de mooiste kunstwerken te maken die het Pjazza Trioni zullen versieren. Fairyland belooft een spannend dagje uit te worden voor het hele gezin.” 

Fairyland – Santa’s City vindt van 3 december tot 2 januari 2022 plaats. Meer informatie en tickets zijn hier beschikbaar.

Related posts

One Thought to “Beleef een wintersprookje in Valletta met Fairyland”

  1. […] Beleef een wintersprookje in Valletta met Fairyland […]

Comments are closed.