All-in bij het exclusieve Nana Golden Beach

Nana Golden Beach

Na een complete renovatie is het exclusieve Nana Golden Beach op Kreta sinds 14 mei klaar om zijn gasten een vijfsterrenzomer te bieden. Op een adembenemend domein verrast het all-inclusive resort zijn gasten met topgastronomie en geweldige activiteiten voor het hele gezin.

De verschillende restaurants nemen de gasten in een prachtig kader mee op een culinaire reis rond de wereld met menu’s samengesteld door een Michelin-sterrenchef. Onder de vele sport- en buitenactiviteiten die het resort organiseert onder de begeleiding van deskundige coaches, vind elke gast zijn gading. Nana Golden Beach gaat tot het uiterste om alle  gasten een absolute topvakantie te bezorgen.

Een actieve topvakantie

Nana Golden Beach richt zich heel duidelijk tot families die binnen het luxesegment een topvakantie voor het hele gezin willen. Op het vijfsterrenresort worden tal van sport- en buitenactiviteiten voor alle leeftijden georganiseerd: water- en balsporten, fitnessactiviteiten, snorkelen … Deskundige coaches staan ​​klaar om de gasten die graag een balletje slaan, te helpen met hun tennistechniek. Elke gast van Nana Golden Beach krijgt ook een gratis Green Fee voor de Crete Golf Club, de eerste 18-holes golfbaan van internationale normen op Kreta, op amper tien minuutjes van het resort.

Watersportliefhebbers komen in het luxe all-in resort niet alleen aan hun trekken in een van de zeven zwembaden, ze kunnen ook duiklessen volgen. Er is geen betere manier om de natuurpracht van de Kretenzische Zee te verkennen. Voor wie het prachtige eiland liever te voet of met de fiets verkent, zijn er wandelingen en fietstochten voor alle niveaus. Je kan op het resort een fiets huren en op de mountainbiken langs de schilderachtige eilandpaden de bezienswaardigheden en natuur bewonderen. Op heel het eiland zijn er tal van wandel- en hardlooproutes uitgestippeld. Het animatieteam brengt dagelijks een aantrekkelijk programma en om de dag af te sluiten worden ’s avonds professionele shows georganiseerd in het openlucht amfitheater.

Gastronomie op zijn best

Na een actieve dag, kom je tot rust in een van de heerlijke restaurants of bars op het resort. Gasten hebben op Nana Golden Beach keuze uit maar liefst zes restaurants en vijf snackbars waarvan één de hele nacht open is, een ander zich aan het strand bevindt…  Elk restaurant en elke bar heeft zijn eigen karakter en specialiteiten.

Het restaurant Firenze is een idyllische plek waar gasten genieten van huisgemaakte Italiaanse lekkernijen. Nami neemt u dan weer mee op een spannende culinaire ontdekkingsreis door Japan. In Poseidon krijgen gasten dan weer een ongeziene gastronomische ervaring dankzij een menu dat werd samengesteld door Michelin-sterrenchef Lefteris Lazarou. Voor de allerkleinsten is er in de Kid’s Corner een gevarieerd kindermenu. 

Veiligheid en gemoedsrust

Het Stay Safe Protocol van Nana Golden Beach geeft gasten zekerheid en gemoedsrust tijdens hun verblijf. Het personeel werd grondig opgeleid en werkt met de nieuwste technologieën zoals  UVC-apparaten, die ultraviolet licht gebruiken om oppervlakken en objecten te ontsmetten. En om iedereen een veilig en comfortabel verblijf te garanderen, bieden ze sneltests aan in samenwerking met het nabije medisch centrum.

Of het nu gaat over de activiteiten, de prachtige kamers, de gastronomie of veiligheid en gezondheid, op Nana Golden Beach gaat iedereen tot het uiterste om alle  gasten een absolute topvakantie te bezorgen.

Lees ook het artikel: Opgelet! Quarantaineplicht controle nu echt gestart

Related posts

One Thought to “All-in bij het exclusieve Nana Golden Beach”

Comments are closed.