Aeromexico verkoopt volledige rij economy-stoelen

Aeromexico is gestart met het aanbieden van een nieuw product, waarbij passagiers in Economy Class een rij van drie stoelen voor zichzelf kunnen reserveren. Op deze manier hebben klanten gedurende vlucht de beschikking over een geïmproviseerd lie-flatbed.

AM-XL, zoals dit nieuwe product heet, is beschikbaar aan boord van Boeing 787 Dreamliners op intercontinentale vluchten, waaronder die van en naar Schiphol. Passagiers ontvangen een dekbed, kussen en amenity kit zoals in Clase Premier (Business Class). De catering is de reguliere Economy-service. De bagagevrijheid is identiek aan de reguliere Economy Class.

AM-XL is alleen beschikbaar in het geval de bezettingsgraad van de vlucht laag is, meldt Chief Commercial Officer Nicolas Ferri aan deze site. Passagiers krijgen enkele dagen voor de vlucht per e-mail de aanbieding om te upgraden. De prijs van AM-XL is afhankelijk van de route, maar begin rond driehonderd dollar per vlucht.   

Voor Aeromexico is de verkoop van volledige rijen stoelen in de Economy Class een manier om meer inkomsten te genereren nu de bezettingsgraad op niet alle vluchten nog even hoog is. De Mexicaanse luchtvaartmaatschappij is intussen hard bezig de intercontinentale vluchtcapaciteit uit te breiden, met in juli weer dagelijkse vluchten vanaf Schiphol.

Lees ook het artikel: Transavia moedigt ‘offline’ reizen aan deze zomer
Bron: zakenreisnieuws.nl

Related posts

One Thought to “Aeromexico verkoopt volledige rij economy-stoelen”

  1. […] Aeromexico verkoopt volledige rij economy-stoelen […]

Comments are closed.