Vier de feestdagen in het Conservatorium hotel

In het culturele hart van bruisend Amsterdam viert het Conservatorium hotel de feestdagen in stijl, met een feestelijk decor en heerlijke smaken die het seizoen kenmerken. Gangen vol twinkelende lichtjes en vrolijke muziek verwelkomen gasten voor een onvergetelijk feestperiode, met twee arrangementen, samengestelde menu’s en meer. Of je er nu tussenuit wilt met de kerst, een spetterende oudejaarsavond wilt beleven of toe bent aan een plek vol inspiratie te midden van de drukte van kerstinkopen, het Conservatorium is zoveel meer dan alleen een plek om de nacht door te brengen.

Het voormalige Sweelinck Conservatorium, een neogotische architectonische parel, bevindt zich in de beroemde museumwijk van Amsterdam. Recht tegenover het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum en naast het luxe winkelgebied, de P.C. Hooftstraat. Tegenover het hotel is het iconische Museumplein voor de feestdagen weer omgetoverd tot schaatsbaan.

Christmas Experience 
De Christmas Experience is beschikbaar van 22 t/m 29 december 2021, geldig voor een verblijf op in elk geval 25 en/of 26 december 2021, geprijsd vanaf € 730 en is inclusief:

  • Een overnachting in een luxe suite, inclusief ontbijt de volgende ochtend
  • Feestelijke viergangenlunch in de Brasserie voor twee personen
  • Toegang tot de spa en fitnessruimte van Akasha Holistic Wellbeing

New Year’s Eve Experience
De New Year’s Eve Experience is beschikbaar van 26 december 2021 t/m 2 januari 2022, geldig voor een verblijf op in elk geval 31 december 2021, geprijsd vanaf € 1070 en omvat:

  • Een overnachting in een luxe kamer of suite
  • Viergangen oudejaarsdiner bij Taiko Cuisine voor twee personen
  • Toegang tot de spa en fitnessruimte van Akasha Holistic Wellbeing

Feestelijke Menu’s
Schilo van Coevorden’s toonaangevende bekroonde Aziatisch geïnspireerde restaurant, Taiko, serveert op 24, 25 en 26 december een voortreffelijk zevengangenmenu. Het heerlijke en exotische menu, geprijsd op € 195, biedt een welkome onderbreking van de eentonigheid van kersttradities. Op oudejaarsavond wordt er in Taiko ook een speciaal viergangenmenu geserveerd dat onderdeel uitmaakt van de New Year’s Eve Experience.

De Brasserie serveert op 25 en 26 december een feestelijk kerstmenu. Hoogtepunten van het menu zijn onder meer Tarbotfilet met Caviar Beurre Blanc, Beef Wellington, zwarte truffel en wortelgroenten en als afsluiter een Winter Wonderland, pure chocolade en geglazuurde kastanjes.

Lees ook het artikel: Rwanda verwelkomt 30 witte neushoorns

Akasha Hollistic Welbeing
Voor degenen die er behoefte aan hebben om compleet in de watten te worden gelegd, biedt Akasha, het bekroonde spa- en wellnesscentrum van het hotel, een 80-minuten durende ‘Diamond well living scrub & massage ritual’ aan voor € 155 in plaats van € 185 per persoon van 1 december t/m 30 december. De verkwikkende exfoliërende massagebehandeling maakt gebruik van Dode Zeezoutkristallen, rijstpoeder en aromatherapeutische droge olie.

De beste cadeaus voor onder de boom
Vanaf vrijdag 10 december kunnen gasten in de Lounge van het hotel een exclusieve Veuve Clicquot arrow pop-up shop bezoeken, geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. Hier personaliseer je een Veuve Clicquot Arrow met een plaatsnaam of speciaal moment naar keuze. Om altijd de goede kant op te wijzen, staat de afstand van die stad tot de kelders van Veuve Clicquot in Reims op de arrow vermeld. Uiteraard hoort de Veuve Clicquot Brut 0,75 bij deze gepersonaliseerde arrow. Zo combineer je een bezoek aan de restaurants of het hotel dus perfect met een passend cadeau voor onder de boom. 

Cadeaubonnen zijn ook te koop en kunnen in het hele hotel worden ingewisseld voor een verblijf, in de restaurants of spa. Zie hier meer info.

Feestsfeer in het culturele hart van Amsterdam 
Naast prachtige versiering in het hotel, genieten gasten ook van een magische feestsfeer in het culturele hart van Amsterdam. De meest luxe winkels van Amsterdam zijn direct voor de deur van het hotel te vinden, evenals de nabijgelegen schaatsbaan op het Museumplein, waar bezoekers onder een replica van de Magere Brug schaatsen, genieten van warme chocolademelk en poseren voor adembenemende foto’s van het Rijksmuseum. Het Amsterdam Light Festival bestaat ook 10 jaar en verlicht het stadscentrum met kunstwerken van 2 december 2021 tot 23 januari 2022.

Klik hier voor meer informatie over de feestdagen of om een ​​verblijf in het Conservatorium hotel te boeken.

De arrangementen en lunch/diner menu’s nemen de huidige restricties in acht. Het Conservatorium hotel houdt de besmettingscijfers en het overheidsbeleid nauwlettend in de gaten en biedt gasten een passend alternatief wanneer restricties wijzigen.

Related posts

One Thought to “Vier de feestdagen in het Conservatorium hotel”

Comments are closed.