Top 10 insta waardige bestemmingen deel 2

Vandaag gaan we verder met het lijstje de top 10 insta waardige bestemmingen. Gisteren ging het vooral over de USA, nu reizen we verder de wereld over, van Ecuador tot Vietnam en van Nepal tot Turkije. Reist met ons mee en ontdek nummer 6 t/m 10 van de insta waardige wereldse bestemmingen.

Galapagos Islands, Ecuador

En we gaan van start met plek 6 voor de Galapagos Eilanden in Ecuador, met ruim 1,6 miljoen hashtags.

De Galapagos-eilanden, gevestigd in Ecuador, herbergen veel vulkanische activiteit en staan ​​​​bekend om hun vermelding in de evolutietheorie van Darwin. Bovendien liggen de Galapagos-eilanden zeer dicht bij de evenaar, wat betekent dat gasten het hele jaar door kunnen genieten van een warm klimaat! Terwijl de eilanden zelf fungeren als een prachtig landschap, bevatten veel Instagram foto’s van het natuurwonder de inheemse zeedieren die daar te vinden zijn, waardoor deze natuurlijke creatie een perfecte plek is voor mensen die van dieren in het wild houden!

Ha Long Bay, Vietnam

Gekroond als het zevende meest populaire natuurwonder van Instagram, is Ha Long Bay in Vietnam maar liefst 1.243.473 keer gehashtagd.

Ha Long Bay biedt toeristen majestueuze grotten, smaragdgroene wateren en eilanden uitgehouwen uit kalksteen, en is een ongelooflijk populaire bestemming voor klimmen, duiken en wandelen. Met massa’s zeedieren en torens van geërodeerde kalksteen, creëert de natuurlijke configuratie van Ha Long Bay een perfect zeegezicht voor bezoekers die hun voer willen verbeteren.

Lees ook het artikel: Top 10 insta waardige bestemmingen deel 1

Aurora Borealis, Iceland

De Aurora Borealis in IJsland, beter bekend als het noorderlicht, krijgt de titel van het achtste meest Instagrambare natuurwonder op aarde en ontvangt momenteel 1.167.915 hashtags.

Vernoemd naar de Romeinse godin van de dageraad, wordt de hemel van Aurora Borealis gesierd door een prachtige lichtshow op donkere, heldere nachten. Hoewel onvoorspelbaar, ervaren toeristen die het geluk hebben getuige te zijn van het spektakel een van de mooiste natuurlijke wonderen ter wereld, met dansende stromen van levendig licht over een heldere hemel.

Omdat het noorderlicht alleen kan worden vastgelegd als bepaalde omstandigheden overeenkomen, is het geen verrassing dat Aurora Borealis minder hashtags verzamelt dan sommige andere natuurlijke wonderen!

Mount Everest, Nepal & China

Met in totaal 1.125.527 Instagram-hashtags wordt Mount Everest het negende meest Instagrambare natuurwonder ter wereld genoemd.

Als de hoogste berg ter wereld, met een indrukwekkende hoogte van 29.000 voet, is de Mount Everest een van de meest populaire toeristische bestemmingen op aarde. Omdat ze graag de mooie hoogten willen vastleggen, gaan bezoekers regelmatig naar Instagram om de adembenemende uitzichten te delen.

Pamukkale, Turkey

Pamukkale in Turkije, dat nipt in de top 10 staat met 900.429hashtags, is het tiende meest op Instagram geplaatste natuurwonder ter wereld, waarmee de lijst ten einde loopt.

Met ijswitte kalksteen, schitterende terrassen en melkachtige zeeën trekken de thermale baden van Pamukkale bezoekers van over de hele wereld en zijn ze een grote hit voor Instagrammers die hun voeresthetiek willen verbeteren.

Ondertussen stonden verbluffende bezienswaardigheden zoals het Komodo-eiland, het Great Barrier Reef en de Cliffs of Moher allemaal onder de top tien van plaatsen, met respectievelijk 83.569, 817.956 en 635.073 hashtags.

Related posts

One Thought to “Top 10 insta waardige bestemmingen deel 2”

Comments are closed.